Реклама / Ads
0| 4565 |27.07.2016 НАРОДЕН ГЛАС

Каракачанов: Ще има един кандидат за президент на националистите

.
Не сме издигали още кандидат за президент. Може би съм една от възможностите. За мен е важно ПФ и другите патриотични организации да издигнат един кандидат на фона на разделението вляво и вдясно. Има няколко варианта, които сме обсъждали. Това каза лидерът на ВМРО и съпредседател на ПФ Красимир Каракачанов.
 
Имаме разговори с "Атака", нещата вървят в правилната посока. Това се очаква от всички националистически и патриотични формации. Би било грешка да не се намери общ език, допълни той пред bTV.

БСП ни припознават, защото много от тезите, които излагам, се харесват на хора вдясно и вляво. Хората, които харесват ПФ са с и с леви и десни убеждения. Харесва се тезата, че националния интерес стои над партийния. Патриотизмът е политика на всички партии, каза още Каракачанов.

Той коментира и случващото се в съседна Турция. Той коментира и случващото се в съседна Турция. Според него превратът в Турция е бил контролиран. Още на втория ден имаше арестувани 10 000 души, на петия - 60 000. Значи всичко е било подготвено предварително. Учителите какви преврати правят?, посочи той.

Може ли да се гарантира, че изборите в Турция ще бъдат обективни при извънредното положение? В Турция изборите се провеждаха от турското правителство, винаги, в последните десет-дванадесет години. Изселническите организации са инструмент на турската външна политика. Това се знае. Нашата цел е не да ограничим българите в САЩ, Канада. Не е нормално в Турция да има 136 секции и да се изсипят 200 000 гласа. Мисля, че е нормално изборният процес в Турция да се проведе в консулствата и посолствата.

Дъблинското споразумение не работи, не решава проблемите с нелагалната емиграция. Защо да не обявим първи мораториум на Дъблинското споразумение?,  коментира той.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4599 |26.07.2016 Каракачанов: Самарянството на немското правителство обрича на терор Европа . 0| 4174 |20.07.2016 Каракачанов: Има симптоми на радикален ислям у нас . 0| 5096 |11.07.2016 Каракачанов: За неграмотните предвиждаме двоен срок на военна служба

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads