Реклама / Ads
0| 5056 |29.07.2016 БИЗНЕС & ТУРИЗЪМ

Шоу с уникални коли в столицата

.
Уникални роудстъри Polaris паркират в Sofia Ring Mall, за да предложат на посетителите едно изключително изживяване! От 1 до 9 август всеки любител на екстремните преживявания има възможност да направи по едно кръгче със страхотните машини, при това – напълно безплатно! А един от всички участници ще спечели специална награда от Polaris.
 
Sofia Ring Mall подарява незабравимо преживяване за всички с адреналин в кръвта. От 1 до 9 август на ВИП-паркинга на Sofia Ring Mall ги очакват няколко изключителни модела Polaris UTV, които посетителите могат да тестват на специалното офроуд трасе до мола. Хитът на събитието ще е дългоочаквания Polaris Slingshot - един вдъхващ страхопочитание триколесен роудстер, който предоставя изцяло ново усещане от шофирането по асфалта. Отвореният кокпит на Slingshot провокира Вашето зрение, обоняние и слух във всички посоки. Благодарение на конфигурацията „side-by-side" (един до друг), както шофьора, така и неговия пасажер получават неподправена инжекция от адреналин.

В делнични дните дни тестдрайвовете ще се случват между 16:00 и 20:00 ч., а през уикенда – от 11:00 до 20:00 ч. Всеки, отдал се на уникалното адреналиново изживяване, получава диплома за успешно преминаване на трасето, а един от тях чрез томбола ще спечели специалната награда – еднодневно приключение с роудстър на Polaris в планината!
И това не е всичко – освен тестдрайв на офроуд терена, посетителите могат да разгледат и други изумителни модели на марката Polaris. Те ще бъдат разположени в Sofia Ring Mall, който за пореден път  затвърждава концепцията си да организира ексклузивни събития и да се наложи като предпочитана дестинация не само за шопинг, а и за забавление, развлечение и максимално пълноценно прекарване на свободното време на цялото семейство.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4478 |28.07.2016 Младeж закла майка си и дядо си в столицата . 0| 4291 |13.07.2016 Един загина при пожар на Сточна гара в столицата . 0| 4007 |28.06.2016 ЧЕЗ подмени повредения при кражба кабел, захранващ центъра на столицата

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads