Реклама / Ads
1| 32716 |31.07.2016 ЪNDERGROUND

Общински съветник от ДПС насилвал човек да яде жива риба, после го пребил и ограбил

.
Методи Петков
Общинският съветник от ДПС в Плевен Методи Петков е принудил човек да яде жива риба за наказание. След това го пребил зверски и го ограбил, заедно със свой роднина.
 

Както Фрог единствен ви информира скандалният Методи Петков бе задържан за зверството миналата седмица, но МВР запази пълно мълчание по случая. Плевенчани си обясняват това с огромното влияние, което Петков има в управлението на града и местната полиция. Петков се хвалел, че шефа на ОДМВР-Плевен е под негов контрол, както и високопоставени магистрати. Хвалел се също с дебели връзки в ръководството на ДПС и най-вече с Делян Пеевски.

 

Окръжна прокуратура вече внесе искане до съда за налагане на постоянна мярка за неотклонение „Задържане под стража“ за общинския съветник и авера му.

От държавното обвинение обясниха, че двамата са привлечени в качеството на обвиняеми за извършените от тях престъпления: грабеж, придружен с причиняване на средна телесна повреда на пострадалия, хулиганство и изнудване. По отношение на обвиняемия Методи  е повдигнато обвинение и за упражняване на принуда по отношение на пострадалия, тъй като го насилвал да дъвче жива риба.

 

Обвиняемите бяха задържани на 27 юли 2016 г. с прокурорско постановление за срок до 72 часа след като подпомогнати от множество роми, техни роднини и приятели нанесли побой и обрали три лица от Плевен, които били на риболов на язовир в околностите на село Каменец, обл. Плевен. На единия от пострадалите е нанесена средна телесна повреда и му е отнета сумата от 200 лева.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4276 |31.07.2016 Един човек е загинал при 18 тежки катастрофи през денонощието . 0| 4384 |28.07.2016 Мярка против тероризма: До 10 сим карти на човек у нас . 0| 4250 |28.07.2016 Прегазиха човек на АМ „Тракия“

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads