Реклама / Ads
0| 5927 |02.08.2016 НОВИНИ

Нинова: Ген. Радев е един от номинираните за президент

.
Корнелия Нинова
Генерал-майор Румен Радев има номинации от няколко организации. Знам мотивите му, достойни са за уважение.Така лидерът на БСП Корнелия Нинова коментира горещата новина, че командирът на ВВС ще е кандидат-президентът на БСП на предстоящите президентски избори.
 
Вчера генерал Радев подаде оставка като шеф на ВВС  с мотива,  че е несъгласен с политиката на правителството и  военното министерство чужди самолети да пазят небето на България.

Не са само две имена и нека да не говорим за имена, отклони тя въпроса за другите евентуални кандидат-президенти на левицата.

Ако го правят не е коректно. Не вярвам, това да е така. Не допускам да се водят такива разговори. Ако е така, не е коректно.Това бе отговорът на Нинова на въпрос на bTV дали се гласи президентска двойка Борисов- Калфин.

Изглежда ми, че ще стане така - така пък коментира информацията, че Борисов ще се кандидатира за президент. По думите и тя няма да съобразява политиката на БСП с настроенията на Борисов и няма да се кандидатира за президент.    

Не си пременям мнението. Няма да си съобразявам политиката на партията с настроенията на Бойко Борисов. Имам друга работа, трябва да победя на парламентарни избори, добави тя.

БСП отива на балотаж твърдо, още повече ако кандидатът на ГЕРБ е Бойко Борисов. На 15 август ще обявим кандидата си за президент, посочи Нинова.

Решена съм да променя начина на правене на политика в България. Не може 26 години да се вземат решения все в ущърб на народа,  категорична бе тя.


Попитана дали е сериозно твърдението за саботаж за излъчването на конгреса на БСП на Бузлуджа, тя заяви, че прокуратурата ще каже какво се е случило. "Не може три телевизии да прекъснат сигнала си. Трима много квалифицирани инженери заявиха, че такова нещо не са виждали. Пуснах сигнал до главния прокурор, не съм посочила, че е Борисов, защото съм юрист и знам как се описват подобни неща. Кой може да прекъсне сигнала, освен човек с много власт. От опит знам, че когато хората са гузни и нямат отговор, започват да говорят за нелепици. Опозицията търси отговорност за определени действия и предлага алтернатива. Няма да размисля за президентските избори, но съм категорична, че БСП отива на балотаж", каза още червеният лидер.

Първа стъпка балотаж, втора- спечелване на президентските избори, трета - парламентарни избори - така определи целите на БСП лидерът й Корнелия Нинова.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 5491 |01.08.2016 Ген. Румен Радев е подал рапорт за напускане . 0| 6792 |01.08.2016 Фрог око: Организации на БСП са номинирали ген. Радев за президент . 0| 4424 |31.07.2016 Нинова: С АБВ ще се разберем за обща кандидатура за президент . 0| 4378 |31.07.2016 Станишев: Трябва единение на левицата, но с водеща роля на БСП

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads