Реклама / Ads
3| 20045 |03.08.2016 ПОЛИТИКА

ВАЖНО! Пеевски кандидат за президент от ДПС

.
Този човек е много подходящ за държавен глава...
Структури на ДПС номинирали депутата Делян Пеевски за кандидат-президент. Засега се знае, че той е получил подкрепа от активисти от Варна, Пазарджик, Смолян и Кюстендил. По-късно и от други градове.
 
До момента движението не е изразявало официално мнение дали ще излъчи свой кандидат за президент или ще подкрепи двойка на друга политическа сила или независими. Пеевски е достоен човек, с качества, изразил своето мнение областният лидер на движението в Кюстендил Емил Венев. Това съобщава haberev.net, ден преди да бъде спрян от съответните власти.

Байрам Байрам, шеф на младите депесари в Кърджали също бил категоричен, че Пеевски има всички качества да представлява ДПС в надпреварата за „Дондуков” 2. Стана евродепутат, що да не стане и президент, пита риторично Байрам.

 

Пеевски ще ги размаже, защото има компромати срещу повечето кандидати за президент и за партиите, които ги предлагат. Освен това другите ги е страх от него, коментирал активист на ДПС, ден преди парламента да бъде разпуснат в лятна ваканция. Според него дори Борисов се боял да излезе в открит двубой с олигарха. Ако пък се явял Слави, Пеевски щял да пусне срещу Ку Ку бенд своята Цветелина да ги отвее. Тя лани пя на Античния театър в Пловдив, що да не пее пред целия народ.

В БСП, АБВ, СДС и други партии имало много зависими от депутата хора, които нямало да смеят да го критикуват.

 

Депутат от ДПС, близък на Пеевски обещал само във Варна да осигури над 50000 гласа. Той знаел как. И прокуратурата и МВР знаели, но не смеели да го пипнат.

 

В подкрепа на кандидатурата на Пеевски щяла да бъде използвана и най-френетичната част от агитката на ФК „Левски”, където един от съсобствениците е личния адвокат на младия милиардер. Освен това "сините" отпаднаха от евротурнирите и ще имат много свободно време да тренират за кампанията.

Във Фейсбук новината „Пеевски – президент” вече е факт и набира скорост.

 

Единствената пречка пред Пеевски за президентската кампания било ограничението на възрастта. Кандидатите трябва да са навършили 40 години, а той е навършил само 36. Парламентът обаче можел да гласува промяна в изборните правила, когато започне работа есенната сесия. Ако нещо се обърка ДПС имали готова подписка с над 1 млн подписа за референдум по въпроса.

 

Десетина областни организации на ДПС номинираха Пеевски за евродепутат през 2014 г. По негов адрес бяха изречени безброй похвали и комплименти. Най-активни бяха отново Байрам от Кърджали и венев от Кюстендил. Пълната си подкрепа за олигарха тогава заявиха Лютви Местан и други ръководители на партията. След това Пеевски заплаши Местан и го предупреди да се оттегли доброволно от лидерския пост от ДПС в полза на Ахмед Доган. Местан напусна и създаде своя партия.

 

Доган заявил по повод евентуалната кандидатура на Пеевски, че няма друг, който наистина да обедини целия народ. Както когато го назначиха за шеф на ДАНС... Така щяла да се реализира идеята на Бойко Борисов следващият президент да е „Обединител”. Пеевски - обединител. Дали това е шега или слух – никой не знае. Както не е ясно дали Пеевски е в България или в Дубай, където строи хотел за 100 млн долара.  

 

На 25.02.2014 г. Пеевски заявява пред любимия му тогава сайт Пик: „Едно искам да им кажа - няма да ме спрете. Ще стигна докрай. Ще изнеса всички данни за тези кръгове, няма да оставя нищо скрито-покрито. Ще видите скоро истината за хората, които са ръководили държавата. Виждам страха и паниката им и това ми носи удовлетворение, че съм на пръв път". На прав път е, то се видя.

 

Ето какво пише на 30.05.2014 сайтът nenovinite.com: 2016 ГОДИНА - Делян Пеевски е избран за новия президент на България, обяви ЦИК, след като спечели срещу пред кандидата на ГЕРБ Бойко Борисов, при 15% избирателна активност. На пресконференцията, обаче самият Пеевски великодушно отстъпи поста на Бареков като компенсация, че телевизията, в която работеше бившият водещ, е била "несправедливо пришивана" към ДПС.

 

Ако всичко това ви се струва абсурдно, значи не живеете постоянно в България. Ако ви изглежда нормално - сте обикновен българин.

 

Хасан Домуз

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 15268 |01.08.2016 Война в БСП заради кандидат-президенти . 1| 5377 |30.07.2016 Корнелия Нинова: Ще имаме обща лява кандидатура за президент . 0| 7558 |30.07.2016 Илияна Йотова: БСП има три варианта с много силни кандидатури

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads