Реклама / Ads
1| 11789 |03.08.2016 АКТУАЛНО

Какво става с КТБ АД

.
След като през последните 2 години квестори и синдици на банката допуснаха разграбване на активи и ощетяване на масата на несъстоятелността с над 1 млрд.лева, все още никой не е поискал информация - КОЛКО МЕСЕЧНО ХАРЧАТ СИНДИЦИТЕ НА БАНКАТА?
 

В „умопомрачителните” им доклади, които в основната си част представляват разпечатка от деловодството на банката, се споменава, какви суми събират от кредитополучатели на банката, но забележете – НЯМА ИНФОРМАЦИЯ, КАКВО И ПОХАРЧЕНО, ЗА ДА СЕ СЪБЕРАТ ТЕЗИ СУМИ.

 

Ако някой си мисли, че посочените суми в докладите са чист приход на банката, много се лъже.

 

Нещо повече – ИМА СЪМНЕНИЯ, ЧЕ МЕСЕЧНИТЕ ИМ РАЗХОДИ ЗА ИЗДРЪЖКАТА НАДХВЪРЛЯТ СЪБРАНИТЕ СУМИ, С КОЕТО ДОПЪЛНИТЕЛНО ПРОДЪЛЖАВА ДА ОЩЕТЯВАТ КРЕДИТОРИТЕ НА БАНКАТА.

 

Последният публикуван финансов отчет на банката е към 31.03.2015 г. В него е посочена сума от 7 636 000 лева – административни разходи. Тук са включени всички платени правни консултации на приятелските кантори, на великия доклад на Аликс Партнерс, пълен с неверни констатации, и т.н.. От този отчет се вижда, че разходите на банката са над 2 500 000 лева - месечно???

 

Същевременно от последните три месечни отчета на синдиците за 2016 г. се вижда, че събраните кредити са в общ размер на 2 920 000 лева или 970 000 лева – месечно???

 

Наистина горепосочените данни да от различни периоди, но нали никой не се съмнява, че месечните им разходи за „издръжка” не са намалели през последната година.

 

За да опровергаят това съмнение, синдиците на банката могат спокойно да информират обществеността, за месечната им издръжка. Фактът, че не го правят, говори сам по себе си.

 

А защо никой не ги пита?

 

Също така нека някой им зададе следните въпроси:

 

Взехте ли решение да си раздадете Великденски бонуси тази година в допълнения към заплатите? 

 

С колко още ощетихте кредиторите на банката, заради това меко казано престъпно решение?

 

Как така в „кухата” пирамида КТБ се намират средства, които да покриват вашите нужди?

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 3| 6445 |26.07.2016 Русия пита Ненчев какво точно е нарушила в Черно море . 0| 5920 |04.04.2016 Тр. Трайков: Лукарски не е научил какво подписва министърът . 3| 5353 |03.11.2015 Стотици бг-философи стават безработни

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads