Реклама / Ads
2| 7221 |04.08.2016 НОВИНИ

Жертва на общински съветник от ДПС: И в лагерите на смъртта не са ги били така

.
И в лагерите на смъртта не са ги били така. Това е изродщина, изверщина. Това са хора, които си мислят, че живеят над закона. Това каза пребитият Даниел Дерeков в Плевен Методи Петков. Фрог нюз първи ви информира за ареста на Петков, който се обзаведе с обвинение за грабеж и средна телесна повреда.
 
По филмите няма такава свинщина. Ловяхме риба на язовира. В момента, в който дойдоха 8-9 роми, един от тях се провикна: Няма какво да ги бавим, давай да ги почваме. В този момент Методи Петков, който слезе от джипа, ме удари с бухалка. Ромите бяха освирепели, удряха ме с абсолютна жестокост, допълни потърпевшият.

Приятелите на Даниел се скриват в блатото с папурите и остават там цяла нощ. Заради това биячите започват да крещят: Вие, българите, все не сте се наяли. И ми дадоха да ям жива риба. Налагаха ме с каквото сварят. Ще ядеш, суши още ще ядеш. Вие няма да ни ходите по земята. Казаха, че ще бъда сексуално насилван. Всичко стана сиво. Чувах само гласове и удари. Имам над 80 удара. Методи Петков ме заплаши, че му дължа 5000 лв., че му стъпвам по неговата земя. Допълни, че няма несъбрани пари. Взеха ми 200 лв., Методи ми върна 100 лв. и ми каза, да имам да се лекувам. Той бил закона, допълни жертвата.

После ме заплаши ме пред РПУ-то, попита боли ли, ти жалби ли подаваш, ти знаеш какво правя с тези жалби. ДПС, която стои зад гърба му да помисли, дали трябва да живеем така, каза видимо разстроен мъжът.

Депутатът от ДПС в региона Митхат Метин направи скандално изказване по този повод: Това е битов случай, Методи Петков не е бил там в качеството му на изпълнение на политическа задача. Съдът във Велико Търново днес ще гледа мярката за неотклонение на Методи Петков. Първата инстанция го остави постоянно зад решетките.

Вижте ТУК скандалното интервю на депутата от ДПС Митхат Метин, дадено за екипа на Фрог нюз преди ден.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 6077 |27.07.2016 Първо във Фрог: Общинският съветник от Плевен е с обвинение за грабеж . 0| 4228 |21.07.2016 Първа жертва на извънредното положение в Турция . 0| 4157 |19.07.2016 Арестуваха и главния военен съветник на Ердоган . 1| 4644 |17.07.2016 Главният военен съветник на Ердоган е задържан

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads