Реклама / Ads
4| 25428 |08.08.2016 НОВИНИ

Чудовищно! Домусчиев иска от държавата 55 милиона, унищожава ЦСКА и Левски!

.
Кирил Домусчиев
Нещо чудовищно е на път да се случи в държавата, след което войната в страната може да започне! Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев иска държавата да преразгледа приватизационния договор за БМФ.
 
Нещо повече, адвокатите на делиорманския олигарх настояват братя Домусчиеви да не изпълняват ангажиментите си по приватизационната сделка по отношение на броя кораби и работници във флота, защото настъпила световна криза след олимпиадата в Пекин!?.

Домусчиев от няколко години на своя глава не изпълнява този договор с държавата, заради което според експертите трябва да бъде глобен с 55 милиона лева! Сумата трябва да се увеличи още повече до 2018-а, защото олигархът не само не изпълнява договора, но и продължава да реже на скрап кораби и да уволнява работници, пише "Капитал"

Ако за първи път в историята приватизационен договор бъде преразгледан и задълженията на купувача отменени, това ще спести на Домусчиеви около сто милиона милиона лева до 2018 г.

Това е бюджета за шесте шампионски сезона на Лудогорец (с настоящия). Безпрецедентното вадене на пари в Разград превръща делиорманци в абсолютен хегемон у нас, а хартисват средства и за платени атаки, целящи унищожаването на ЦСКА и Левски. Нещо, за което двата клуба вече алармираха.

По този повод сайтът "7 дни футбол" пита: ЩЕ СПОНСОРИРА ЛИ ДЪРЖАВАТА БЕЗПРЕЦЕДЕНТНАТА КАМПАНИЯ ЗА УНИЩОЖАВАНЕТО НА ЦСКА И ЛЕВСКИ, КАТО ОПРОСТИ ДЕСЕТКИ МИЛИОНИ НА БРАТЯ ДОМУСЧИЕВИ И ИМ ПОЗВОЛИ ДА СПЕЧЕЛЯТ ОЩЕ ТОЛКОВА ЧРЕЗ НЕСПАЗВАНЕ НА ПРИВАТИЗАЦИОННИЯ ДОГОВОР ДО 2018 Г.!?

И още нещо, г-н Домусчиев още ли твърди, че държавата трябва на всяка цена да си търси до дупка 11-те милиона от ЦСКА!?

И не на последно място: смятате ли, че феновете на ЦСКА и "Левски" пак ще си мълчат!? Донякъде е възможно "сините" да си затраят, защото скритият им собственик Делян Пеевски е в любовна връзка с Домусчиев.

Ето ви жокер: Не! Ще стане истинска война!
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 5077 |08.08.2016 Халаф: България ще бъде притискана и от Турция, и от Русия . 0| 4140 |05.08.2016 Бизнесът иска незабавна отмяна на осигурителните прагове . 0| 4046 |04.08.2016 Австрия поиска ЕС да прекрати преговорите с Турция . 0| 4992 |03.08.2016 Ердоган поиска прошка от турския народ и от Господ

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads