Реклама / Ads
7| 8947 |11.08.2016 НОВИНИ

Нинова: Ще спечелим президентските избори!

.
Корнелия Нинова
Генерал Румен Радев не е предрешен, защото предстои Националният съвет на БСП, категорична е лидерът на социалистите Корнелия Нинова. Тя каза също така, че проблеми с Мая Манолова няма.
 
Нинова бе категорична, че са абсолютни глупости твърденията, че изборите са продадени на ГЕРБ. Тя напомни, че е имало вътрешно допитване в партията и точно хората са казали: „вървете при другите леви и преговаряйте за широка коалиция на изборите“.

Соцлидерката каза още пред Нова телевизия, че въобще не се интересува от мнението на Татяна Дончева. Тя разкри още какво се е случило по време на номинациите за кандидат-президент: „Татяна Дончева каза: „Или аз съм вашият кандидат за президент или отпадам”. Тя уточни още, че Мая Манолова имала 178 номинации от социалистите, а не над 230, както тя твърди във Фейсбук.

Корнелия Нинова заяви също така, че не се чувства предадена от хора в БСП и съобщи, че в партията има хора с различни мнения. „Всичко, което съм поела като ангажимент, го изпълнявам“, поясни тя и заяви, че вътрешнопартийни обсъждания не коментира по никакъв начин.

Наследството е сложно, но никой да не се съмнява, че няма да променя нещата, каза тя. „БСП не кляка на АБВ“, категорично заяви Нинова. Тя отрече ген. Радев да е човек на Георги Първанов. Относно твърденията на Дончева, че БСП са се разбрали с ГЕРБ и Георги Първанов, тя заяви: „Общинските съветници на Дончева навсякъде гласуват за ГЕРБ, за силните. Естествено, че подкрепят статуквото”.

По думите й, европейската ориентация на България не подлежи на съмнение. „Националният интерес на България е да бъде в добри отношения с Русия. От санкциите изгубихме 1 млрд. лв.”, допълни Корнелия Нинова. Плевнелиев опозори Българиа, заяви тя.
От тук нататък кампанията ще е мръсна и кална", заяви председателят на БСП.

Ще спечелим президентските избори, отсече още соцлидерката.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4967 |10.08.2016 Корнелия Нинова: Руснаците разобличиха Борисов . 0| 4618 |06.08.2016 Корнелия Нинова: Борисов е разколебан дали да се кандидатира за президент . 0| 5923 |02.08.2016 Нинова: Ген. Радев е един от номинираните за президент . 0| 4420 |31.07.2016 Нинова: С АБВ ще се разберем за обща кандидатура за президент

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads