Реклама / Ads
0| 4488 |11.08.2016 НОВИНИ

Оперната прима Веселина Кацарова била нападната от араби в Австрия

.
Веселина Кацарова
Световноизвестната оперна певица Веселина Кацарова е била нападната от двама мъже от арабски произход в австрийския град Инсбрук във вторник вечерта. Българката, която живее в Швейцария, е била в Австрия за участие в музикален фестивал.
 

Нападателите я пресрещнали, докато се прибирала към хотела си след репетиция, и са опитали да откраднат дамската й чанта. В момента Веселина Кацарова е в дома си в Швейцария и се възстановява.

 

Оперната прима била в Инсбрук, за да участва във фестивал на античната музика. Във вторник вечерта след репетиция двама мъже на видима възраст около 25 години и с арабски черти я нападнали, опитали се да дръпнат дамската й чанта, но тя се развикала и успяла да ги изплаши. Единият мъж я блъснал и Кацарова ударила главата си в стената на близката сграда. След преглед при лекар обаче се оказало, че няма мозъчно сътресение.

 

Пред БНТ оперната певица разказва, че не е сигурна, дали нападателите са бежанци или австрийски граждани, и цитира думите на местната лекарка, според която Кацарова е извадила късмет, на фона на зачестилите случаи на жени, нападнати и пребити от араби.

 

Примата споделя още, че по никакъв начин не е провокирала нападателите си, била скромно облечена и без грим. След инцидента тя отменила участието си във фестивала и се прибрала в Цюрих, където живее от близо 30 години.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4735 |11.08.2016 Бежанци нападнаха оперната прима Веселина Кацарова в Австрия . 14| 4821 |17.04.2015 Приматска държава! Баща, насилвал дъщеря си, плашил я със самоубийство . 6| 5813 |18.11.2014 Бизнес! Родни хубавици примамват чужденци в интернет

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads