Реклама / Ads
4| 9869 |14.08.2016 НОВИНИ

Велислав Минеков се бъзика с номинацията си за президент

.
Велислав Минеков
Номинираният от ДБГ за кандидат-президент скулптор Велислав Минеков използва Фейсбук, за да публикува ироничен коментар, с който да отговори на медийни публикации по негов адрес.
 
Той вече отклони поканата да е кандидат, отново в социалната мрежа, като обяви, че партиите в блока много трудно ще се обединят. В текста си прави преглед и на останалите номинирани:

Вижте пълния текст на поста:

" Поради появили се в медиите някои твърдения свързани с президентската ми кандидатура и отнасящи се до скромната ми биография, длъжен съм да заявя следното:

Нямам сестра с лековато поведение. Имам брат, който участва в три атентата срещу трите папи галили главата на днешния ни премиер. Същият заразява водата с фекални стафилококи използвана за кръщението на премиера поради невнимание и случайно къмпиране в района.

Обвинението, че имам сергия на Женския пазар, на която продавам хашиш е невярно. От години продавам кокаин на едро в чували от 25 кг. Можете да закупите и по електронен път от сайта „Битпазар бг“. Цените са достъпни.

Вярно е че съм се записал на курс за шофьор на самолет /предпочитан занаят за кандидат-президенти/. Не е вярно, че бих разбил самолет в телевизионната кула. Търся на картата стадиона на Бистришките тигри.

Не е вярно, че нямам разрешително за лично оръжие. Притежавам легално пет автомата „Калашников“, лека картечница „Дектерьов“ и черешово топче в добро състояние. Продавам самоходна артилерийска гаубица 105мм на 180 000км пробег с нови летни и зимни гуми /алуминиеви джанти/, сменени филтри и масла, климатик и затъмнени стъкла. Като екстри прибавям два противогаза съветско производство, напълно легални.
Краткото ми съучастие в „Ислямска държава“ бе съгласувано с МВР и социоложка склонна към жертвоприношения и шариат в името на действащата конституция. Моите терористични актове бяха насочени не срещу религиозна нетърпимост, желаех унищожението на простаците и техните сподвижници.

Твърдението, че съм мръсен комунист е вярно. Бях и ще бъда. Ще бъда щастлив едва когато целия свят разбере щастието, на което бяхме обречени. Демокрацията съсипа едно брилянтно общество. Помня и никога няма да забравя как Костов и неговите съратници ограбиха за една нощ керемидите на ТКЗСто в Полиовци. Подскачахте на седесарски митинги и пожелахте смъртта на една от водещите света индустрии.

Обвиняват ме, че не харесвам днешния ни премиер. Лъжа! Обичам го дори тогава, когато той прегазва българската конституция и закони. Обичам го защото е обичан, защото е смел, защото е красив и защото е особено умен. Защото е бил гавазин опазил най-велики личности в съвременната ни история. Защото той никога не е бил „мутра“ в началото на своята биография. Подли американски посланици го описали като престъпник в своите донесения. Подли сте вие „демократите“, сравняващи името му с едроформатен зеленчук ! Неговото философско твърдение „Аз съм прост и вие сте прости“ е вдъхновено от битието ни. Нима това е лъжа?! Нека тази откровена истина замести девиза над нашия парламент със съществуващото скудоумие за нашето „съединение“.

Разобличен съм от братовчеда Петър като турски шпион /Атака на Волен/. Истина е, признавам. Вчера изпратих доклад, в който твърдя, че родината се управлява от неграмотни и примитивни люде. Хонорарите за подобни твърдения се изплащат всеки петък на посочен от вас адрес. Желаещите да се запишат за шпиони могат да ми изпратят кратка биография и договор с нищожен процент. За атакаджии и „патриоти“ 50 процента.

Обвинен съм в пресата, че говоря срещу конкуренцията от президентски кандидати. Не е вярно, нямам тази смелост, нямам техните биографии. Предлагам преглед на посочените кандидатури:
Четири броя генерали /От тях двама шофьори на самолет/.
Три броя партийни председатели /един цигулар в оставка/.
Два броя доносници /ДС/, патриоти.
Един брой бивш председател на парламент.
Един брой външен министър /КГБ/.
Председател на парламент /Тя няма мустаци/.
Обществено опасен шоумен.
Крадлив морски кмет.
Физкултурник с полицейско самочувствие.
Разочарован кмет.
Омбудсман от Кюстендил.
Поет с китара /пее фалшиво/.
Педофил.
И аз, хабилитиран каменоделец с мнение, ОЗ ефрейтор ГВС /годен за военна служба/, пехота.

На гласувалите за мен ще изплатя десет лева след втората президентска заплата. На тъщата /Яна Пипкова/ пет лева поради изказано недоверие. На Пижо /Николай Кънев/ нито лев, твърди, че няма да стана президент.

Гласувайте.
Граждани сте.
ВМ "
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 4| 4499 |05.02.2016 Проф. Минеков: Прави се в културата закон за корупция и разруха . 22| 5826 |29.01.2016 Минеков: Уволнението на Танев - пожарникарски отговор на евродоклада . 3| 4455 |27.01.2016 В. Минеков: Културното наследство на България ще бъде унищожено . 11| 4580 |31.03.2015 Ненчев се бъзика със Сидеров: Дано не ни срещне, че ще помисли, че нападаме Русия

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads