Реклама / Ads
2| 9842 |19.08.2016 НОВИНИ

БЗНС с военно комюнике срещу Румен Радев

.
Конфликтът Радев-Ненчев не е от вчера
БЗНС окончателно иззе функциите на Министерство на отбраната ресор и отговори вместо военния министър на разобличаващите факти, които изнесе по негов адрес ген. Румен Радев преди дни.
 
Официално от МО заявиха, че министър Николай Ненчев няма да отговори преди 22 август.

Докато военният министър мълчи обаче, неговата партия не спи, така че можем да смятаме, че след като земеделците се изказаха по въпроса, то изразяват и позицията на лидера си Ненчев.

Комюникето се появи на сайта на БЗНС, където ген. Радев и Първанов са наречени „кремълски хрантутници“ и „комисионери на руския военно-промишлен комплекс“.

Четивото е наречено „Защо на сайта на БЗНС никога няма да прочетете, че Георги Първанов и неговия генерал Румен Радев са демократи и патриоти“, след което идва и отговорът на военните спецове от БЗНС.

„Краткият отговор е защото става дума за пари. Не за демокрация, не за патриотизъм, дори не и за политическа идеология! Става дума за едни потенциални комисиони по предвидените разходи за отбрана в следващите години. В момента в който разходите бяха договорени от настоящия министър на отбраната, от блатото с кремълски хрантутници в България изпълзяха комисионери на руския военно-промишлен комплекс и започнаха да мислят как тези пари да влязат в джобовете им“, пишат от БЗНС, които, увлечени в громенето на хибридния враг Румен Радев дори са пропускали като малка гара всяка по-важна пунктуация.

Радев е обвинен още, че обслужва опорните точки на Москва, договорени от АБВ и БСП. „БЗНС няма да допусне външно-политическата доктрина на Кремъл да контролира държавата ни! Контрол, предвиден да се осъществява в замяна на комисиони за алчните им слуги!

Уважаеми комунисти, моля, не спирайте да четете сайта ни. Следват още истини, които трябва да осъзнаете и обсъдите в организациите си“,  успокояват от партията на Ненчев на сайта си.

Кръговата им отбрана се задейства, след като в понеделник, при първата си публична поява пред медиите, бившият командир на ВВС открито изрази възмущение от оплювките на Ненчев по негов адрес. И показа, че също добре е запознат с агитационните манифести, които редовно се публикуват на сайта на най-военизираната земеделска партия.

„Бил съм бил политическа фигура. Много интересно – кой дава тези дефиниции за мен?! Един човек, на сайта на чиято партия виси следното описание за самия него: „Николай Ненчев е демократ, подготвен за битката с Русия, има силна воля и идеологическа чистота“. Лично аз на мястото на премиера не бих се доверил на човек, който афишира идеологическата чистота. Това ми навява мисли за едни минали исторически епохи“, осмя Ненчев генералът.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4406 |16.07.2016 Правителството тайно промени правилата за работа във военно време . 1| 4929 |11.07.2016 Ген. Червенков: Черно море няма как да е зона без военно присъствие . 0| 4249 |03.05.2016 Ядем боб чорба във Военно-историческия музей на 6 май . 0| 4549 |19.04.2016 Кола-бомба гръмна в Афганистан, наши военнослужащи не са пострадали

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads