Реклама / Ads
2| 8605 |19.08.2016 НОВИНИ

Ген. Атанасов: Сектор "Сигурност" е най-тежкият провал

.
Ген. Атанас Атанасов
„С уволненията в ”Гранична полиция” видяхме безкомпромисния Борисов и безпомощната Бъчварова - това беше показано на българския народ. Няма нелегален мигрант, влязъл в Българската държава, който да не си е платил. Бъчварова вместо да направи задълбочено разследване маха шефа на „Гранична полиция“. Кадровата политика в сектор ”Сигурност” е най-тежкият провал на Борисов“. Това заяви ген. Атанас Атанасов.
 
Ген. Атанасов коментира и темите около предстоящите президентски избори. Не сме убедени, че в Турция ще може да се изрази свободен вот на президентските избори. Докато българските изселници в Турция дават основните гласове за някои партии у нас, това ни притеснява. Това каза още тй пред bTV.

По думите му на предстоящите избори ще се направи опит българските избиратели да бъдат изправени пред избора, да изберат човек, който ще ги командва от името на Първанов и такъв, който ще ги командва от името на Борисов.

Ген. Атанасов изрази надежда, че ще бъде избран кандидат, който да е независим. Атанасов директно атакува кандидатът за президент на БСП. „Миков вчера каза, че това е предизвестен избор и кандидатът на БСП е човекът на Първанов. Ген. Радев направи изключително голям гаф. Той показа, че му липсва основното качество да е президент. Той разказа: "Звъни ми телефона, вдигам - Корнелия Нинова". Аз се питам, тя откъде му има телефона. С това той се опита да неутрализира политическите си пристрастия. Той не постъпи честно. Българският народ не живее в казарма, въпреки, че времето е трудно. Този човек е живял в казарма през по-голямата част от живота си и е объркал реалностите", заяви Атанасов.

От ДСБ определихме, че има три равностойни кандидатури - проф. Велислав Минеков, Трайчо Трайков и Гроздан Караджов Те са опозиционно настроени към правителството и имат качеството да са независими. Те единствени се опъват на Бойко Борисов, категоричен беше той. Той отново изтъкна, че трябва да издигнем човек, който институционално да се изправя срещу безобразията на правителството.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 14167 |02.08.2016 УЕФА официално призна ЦСКА на Ицо, Ганчeв и Сектор Г! . 1| 4399 |19.07.2016 Ген. Атанасов: ДСБ иска президент контрапункт на Борисов . 7| 7966 |15.07.2016 Атанасов: Някой клати ЕС . 3| 9876 |07.07.2016 Ген. Атанасов: МВР потъва, нещата стават все по-зле

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads