Реклама / Ads
0| 5414 |25.08.2016 АКТУАЛНО

Държавните първенства по тенис за юноши и девойки с подкрепа от ”Рефан”

.
Светът беше олимпиада през нажежения от спортни емоции месец август, но не само Рио беше сцена на спортни събития. На кортовете на Националния тенис център в Борисовата градина в София се проведоха две престижни тенис прояви: Държавното отборно първенство за юноши и девойки до 16 г., в което взеха участие 22 отбора и Държавното отборно първенство за юноши и девойки до 18 г., в което се включиха общо 14 отбора. Турнирите се състояха с генералната подкрепа на „Рефан България“.
 

След оспорвана надпревара при девойките до 16 години титлата спечели ТК „Дема“ (София), а при юношите от същата възрастова група победители станаха тенисистите от ТК „Авеню“ (Бургас). Всички призьори бяха наградени от капитана на България за Купа „Дейвис“ Тодор Енев.


При по-големите състезатели – до 18 години – купата грабнаха ТК „Локомотив“  (Пловдив) при юношите и ТК „15-40“  (София) при девойките. Те бяха наградени лично от ген. секретар на БФТ Катерина Генова.

 

И двете първенства се проведоха при отлична организация, а като техен главен спонсор „Рефан България“  осигури и подаръци за всички млади тенис таланти, участници в надпреварата. Подкрепата на спорта като цяло и особено на младежкия спорт винаги е била сред приоритетите на българския козметичен бранд, който традиционно спонсорира  редица спортни мероприятия у нас и в чужбина, като  най-големия турнир в Испания за юноши POWERADE CUP, най-масовия футболен турнир EVIMA-REFAN CUP, футболния турнир REFAN SOFIA CUP, Световната купа по художествена гимнастика SOFIA WORLD CUP и много други. Освен това любимата козметична марка на българите е сред основните спонсори на футболните школи на Локомотив Пловдив и Берое и винаги с готовност подкрепя младите хора, които имат желанието и амбицията да намерят себе си и да се докажат в областта на спорта.

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 5944 |02.09.2015 KWIAT с безплатен преглед на деца и юноши . 5| 8078 |24.10.2014 Лекари пред Фрог: НЗОК е майка на частните болници и мащеха на държавните . 36| 7635 |29.04.2011 Б. Борисов: На футбол и на тенис не прощавам; мнозина са ми сърбали попарата!

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads