Реклама / Ads
4| 6754 |29.08.2016 ПОЛИТИКА

Дончева кандидат-президент? ”Така изглежда!”

.
Татяна Дончева
Публичните личности имат право на лично пространство и личните им тържества трябва да се снимат от частни фотографи, заяви по БТВ лидерът на Д21 Татяна Дончева по казуса с Хр. Стоичков. Тези момчета 3 пъти си смениха версията. Публичните личности не могат да бъдат малтретирани журналистически и фотографски. Въпрос на политическа класа е да не обръщаш внимание, каза тя от личен опит.
 
Голяма част от хората ще кажат "малко ги е набил" и се опасявам, че аз не съм много далеч от това мнение, каза още Дончева. Аз съм системно сниман човек по всякакъв безумен начин, за да си продадат вестниците. Аз съм със здрави нерви обаче, посочи тя.

После каза по повод кандидатурата на ген. Румен Радев за президент, че всеки, който се хване на хорото, трябва да е готов да бъде щипан. Той отчасти е кандидат на оръжейното лоби, което се хвана с Първанов, добави тя.

Стана ясно в много ранна фаза на преговорите, че БСП няма намерения да печели избори, че е затънало във вътрешни противоречия. Това, че някой се изпъва като комсомолска активистка пред Тодор Живков на 8 декември, не го прави по-силен. Тайните кръгове може да се опитат да играят с 2-3 кандидати. В тази ситуация Първанов има много малко време за реакция, за представяне на кандидатура и логистика по възходящ начин, каза Дончева. Той не прецени кой ще му е партньор, надцени влиянието си и се успа, че може да диктува на Нинова. Тя се уплаши и тръгна назад, след като изяде всичките жаби, че коалицията с АБВ е вредна за БСП. А Нинова може спокойно да довърши коалицията и да покаже, че Първанов се надценява, анализира Дончева.

В създадената ситуация участието на Д 21 с кандидати ще стане ясно до десетина дни, президентската двойка и формата, с който ще участваме. На въпроса дали тя ще е кандидатът за президент, тя отговори: "Така изглежда!" Ще разчитаме на протестния вот, на част от БСП, на част от десницата, изреди тя.

Борисов, за да си направи реклама в международен план, изпада в позицията на жабата, която вдига крак, когато подковават вола, заяви тя. Той не може да е посредник, няма капацитет за това и политици от ранга на Путин, Меркел и Ердоган не разчитат на това, добави Дончева. Какво е говорено на 4 очи с Меркел, никой не може да каже, то звучи като "тате ще ми купи колело, ама друг път". Турските искания за визи не могат да бъдат уважени, а тези на държавните служители и на бизнесмените и без друго не вървят по каналния ред, заключи тя.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4712 |10.08.2016 Татяна Дончева: БСП продаде изборите на ГЕРБ . 2| 5250 |25.07.2016 Дончева: Турция може да влезе за часове у нас, смешно е да пращаш 200 човека на границата . 8| 5246 |25.05.2016 Дончева: Плевнелиев пречи на кандидат за президент на ГЕРБ

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads