Реклама / Ads
0| 4016 |02.09.2016 НОВИНИ

Бойчев: Както Бъчварова брани честта на премиера, така и нас да защитава

.
„Три дни цялата държава се занимава с изясняването на личните отношения на премиера Борисов. Отделихме толкова време на случка с интимен характер, а на нашия сигнал, в който става въпрос за злоупотреби за стотици милиони, за това как и на кого се раздават пари за строителство на магистрали и пътища, държавата и институциите мълчат”. Това заяви народният представител от БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ Жельо Бойчев пред журналисти в парламента.
 

Той призова министър Бъчварова, със същия устрем, с който защитава честта на премиера, да защитава и интересите на хората и обществото. „Борисов ще отговаря за действията на всичките си министри”, коментира депутатът от левицата и допълни, че БСП е внесла питане към Бъчварова, относно всички действия на служители на МВР. „Стотици хиляди българи гледаха клипа, те в опасност ли са?”, попита още Бойчев.

 

 „Преди три месеца внесохме сигнал, в който става въпрос за стотици милиони злоупотреби. Както обича да казва премиерът: ако службите си вършеха работата, този човек можеше и да не е на събора”, допълни по темата народният представител Кирил Добрев. Той призова министър Бъчварова да си задейства службите, Икономическа полиция и всички останали, които работят по това икономическо престъпление и да има краен резултат. „А не да се занимава с арести на журналисти и пияни фенове”, каза още той. Добрев подчерта, че докато е вървяло интервюто на премиера вчера, двама души са били в ареста.

 

„Един районен полицейски шеф сам няма да инициира ареста на местен олигарх. Кой е наредил да приберат и след това да бъдат освободени полицейските шефове?”, попита още народният представител. Според него Бъчварова два месеца не е имала време да дойде до парламента да отговаря на актуални въпроси. „Надявам се другата седмица да се видим”, допълни Кирил Добрев. 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 4319 |01.09.2016 Ж. Бойчев: Докладът за националната сигурност е изпразнен от съдържание . 1| 5890 |31.08.2016 И Румяна Бъчварова се нареди на опашката за президент... . 0| 4168 |30.08.2016 Бъчварова и гръцкият й колега изпращат патрули по границата . 0| 4014 |29.08.2016 Бъчварова: Сирийският поток намалява, расте от Ирак и Афганистан

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads