Реклама / Ads
1| 5849 |02.09.2016 НОВИНИ

Образуваха проверка за скандала между Рут Колева и Деница Михайлова

.
Рут Колева
Полицията образува проверка за боя между певицата Рут Колева и служителката в Министерството на външните работи Деница Михайлова, съобщи bTV. Вчера между двете възникна конфликт на наказателен паркинг в София. Стигна се до обиди, удари и жалби в столичното Пето РПУ.
 
Колева и Михайлова продължиха с взаимни обвинения пред камерата. Служителката във външно министерство разказа, че певицата е удряла не само нея, но и съпруга ѝ, който е известен инвеститор от Оман. В предаването „Тази сутрин“ Михайлова каза, че се е защитавала, защото е била нападната. „Взех ѝ телефона, след което тя започна да ме драска, започна да дере съпруга ми по лицето. Той има дълбока прорезна драскотина от нея. Счупи му очилата“, разказа тя. Михайлова твърди още, че певицата обидила съпруга ѝ на „сириец“ и „терорист“.

Версията на Колева пък е, че чула обидни реплики от него. Оттам нататък се стигнало и до бой. „Докато тя разпитваше защо има глоба, нейният съпруг обиждаше България, каза, че българите сме прост народ. Аз на английски го помолих учтиво да се въздържа от такива коментари. От там нататък тя започна да ме обижда, каза, че съм наркоманка. Аз извадих телефона и започнах да я снимам, а тя тръгна към мен, започна да ме бие. Имам синини по цялото тяло. Има записи от камерите. Не съм отвърнала в нито един момент. Това се видя от поне 10 свидетели“, разказа Колева пред bTV. „Заплаши ме даже с убийство. Каза: „Ти ще видиш какво ще ти се случи“, каза певицата. „Надявам се държавата да си свърши работата, защото има хора с възможности, които си мислят, че могат да бият другите, когато си поискат“, добави тя.

От МВНР заявиха за bTV, че ще вземат отношение по случая след експертизите на МВР. Полицията вече иззе записите от камерите на паркинга и започна да разпитва свидетели.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 5518 |23.08.2016 Кунева брани чиновниците за скандала с 2 млн за сувенири . 0| 4185 |21.08.2016 Рашидов разпореди спешна проверка за изгорелите тютюневи складове в Пловдив . 0| 4500 |15.08.2016 БОК за скандала с гребците: Спортистите ни не пуснали чистачката заради кражба . 2| 4671 |12.08.2016 Бъчварова нареди проверка по случая Абдуллах Бююк

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads