Реклама / Ads
0| 11198 |06.09.2016 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

Четири перфектни пози за авто-секс

.
За всички които не са се натискали по колите но много им се иска и за заклетите фенове на това изживяване има 4 пози, специално измислени за авто-секс. Страхът, че може да те хванат с половинката или с напълно непознат само усилва тръпката.
 
От друга страна има държави, в които това е напълно легално, но трябва да си платуиш за парко място. Точно такъв автомобилен секс паркинг откри преди време град Цюрих. В него всичко е строго регламентирано по швейцарски, а пътят към него е белязан с розови чадърчета.

Предпочитаният автомобил за секс е комбито Volvo 245. Причината за тази популярност на шведския универсал е добре известна. Това е един от масовите модели на марката, а огромното товарно пространство спокойно може да съперничи по комфорт на двойно легло.

Вторият класирал се в тази любопитна статистика е Mercedes-Benz Sprinter, а третата позиция е за Volkswagen Camper.

Според изследване на 40000 души, един на 25 споделя, че автомобила му е получил някаква повреда следствие на бурни ласки, а един на 100 души дори е потърсил от застрахователите обезщетение за нанесените щети.

Поза номер едно

Шофьор на задната седалка
Как се прави:  Свалете облегалката на предната седалка до шофьора напред и избутайте седалката максимално близо до таблото.

Той може да се изтегне на задната седалка и да си опре краката на облегалката за глава на предната пътническа седалка. Ти се качи върху него с лице към предното стъкло и, в зависимост от това, колко си висока и колко е голяма колата, или коленичи, или свий краката си около ханша му. Подкарай го за едно пробно возене.

Защо е яко: Независимо от размера на колата, ще си доставите голямо удоволствие. Когато жената е отгоре, тя диктува действията и се притиска, както си иска, докато той просто си лежи. Ако си падате по по-особените неща, го вържи с колана, за да не мърда.

**Предпазни мерки: Изключете колата от скорост, за да не тръгнете нанякъде. Постелете си хавлия, за да не омърляте седалките и стойте от страната на пътника, за да не натискате клаксона.

Поза номер две

Вход от задната седалка
Как се прави: Най-добрата поза за кола е той седнал, а ти отгоре, с гръб към него, за задно проникване.

Тази поза е още по-хубава, ако краката ти са между неговите.

Защо е яко: Жената контролира проникването и ритъма.
Има силна стимулация на g-точката и той има достъп и до клитора.

Поза номер три

Тантрическа поза
Как се прави: Класическата тантрическа поза Яб-Юм е идеална за прилагане на задната седалка.

При нея партньорите са с лице един към друг и единият е възседнал другия. В класическата версия мъжът седи в поза лотос, а жената е в скута му, с крака около кръста му. Разбира се, в колата не е много удобно за нея, но той може да седне на задната седалка, а ти да го възседнеш.

Защо е яко: Ако сте паркирали някъде, където няма кой да ви види, можете да редувате активно движение и бавно правене на любов.

Можете да седите неподвижно и да се наслаждавате на сливането на телата ви. А ако сексуалната енергия започне да отслабва, просто започни да свиваш и разпускаш мускулите на таза си, за да я засилиш.

Това е една от най-интимните сексуални пози, защото телата ви са близо и се гледате в очите. Ръцете ви са свободни да се докосвате и да стимулирате ерогенните си зони. Тази поза създава хармония и връзка, защото дишането и емоциите ви се синхронизират.

** Изпробван съвет: Наложи темпото. Така проникването е по-активно и оргазмът е по-приятен.

Поза номер четири

Игра с колана
Как се прави: Той ляга по протежение на задната седалка, а ти му връзваш ръцете над главата с колана на седалката.
Качваш се отгоре му и се отдаваш на удоволствие.

Защо е яко: Тази поза е за жени, които знаят как да вземат това, което искат.
Когато са отгоре, могат да трият клитора си в неговата тазова кост или да се пипат с пръсти за допълнителна стимулация.

Сosmopolitan.bg
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 2550 |21.03.2024 Снимки на боксиращия се Макрон повдигат вежди, след като се обяви срещу Путин . 0| 2590 |12.03.2024 Петиция в Прага призова за именуване на улици на герои на Толкин . 0| 3202 |26.02.2024 Регистрираха най-мощното слънчево изригване от 2017 г. насам . 7| 7143 |28.01.2024 Най-големият крузиен кораб в света потегли на първото си плаване

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads