Реклама / Ads
1| 7845 |08.09.2016 НОВИНИ

Фрогоко: Разпъват и възхваляват ген. Румен Радев във фейсбук

.
Румен Радев
”Знаете ли защо плюят генерал Радев. Защото още с появяването си като кандидат президент ги отвя и те попаднаха в дирята на соплото му”, пише Петър Ненков. ”Радев, като е учил в щатите не е хванал господ за шлифера. Не е бог знае колко по-образован от нас. Има сравнително тясна специализация пилот на самолет, опонира Пламен Николов.
 
Ето няколко мнения от фейсбук, които разпъват на кръст и възхваляват кандидата за президент на ген. Румен Радев:

Васил Василев пише: "Ако ген. Радев спечели изборите, аз ще подам оставка, обещал министърът Ненчев. Корнелия Нинова трябва да го целуне по челото за тези думи, а Бойко Борисов да го натири от правителството. Само с едно изречение хибридният земеделец хвърли в лагера на Радев десетки хиляди избиратели, вкл. привърженици на ГЕРБ. Ако Митов, Кунева и Лукарски дадат подобно обещание, победителят в президентските избори ще стане ясен още преди да разберем кой ще е кандидатът на ГЕРБ."

Ето и мнението на Петър Ненков: "Знаете ли защо плюят генерал Радев. Защото още с появяването си като кандидат президент ги отвя и те попаднаха в дирята на соплото му. А там е много горещо. Там даже се стопяват и мечтите им за победа на изборите още преди тях..."

Георги Малчев  "С това слабо "гориво" с което му заредиха резервоарите АБВ и БСП, от соплото му се чува само шум и никаква тяга.Ама нека се напъва човека.Ако успее да презареди с качествено "гориво", може и да излети."

Пламен Николов е на друго мнение: " Радев все още не е кандидат за президент, защото не е вписан официално от ЦИК. В момента той е толкова кандидат, колкото съм и аз. За Вас всичко, което не съвпада с Вашето "праведно мнение" е плюене. Хайде по-кротко с плонжовете - все пак сте човек на възраст, да не си ожулите носа. Ако следите коментарите, повечето коментиращи са старши офицери от запаса и резерва. Радев, като е учил в щатите не е хванал господ за шлифера. Не е бог знае колко по-образован от нас. Има сравнително тясна специализация пилот на самолет. Да Ви е направило впечатление, че откакто Михов и другите генерали от ВВС застанаха на върха на БА, тя стремглаво започна да се срива надолу? Радев също е от ВВС. Не е кой знае колко по-различен от ММ и компания. А какъв опит има той в държавното управление - ами никакъв. Да се е доближил поне малко до нивата на бившите и сегашен президенти? Всеки кандидат за президент ще бъде обсъждан не само от нас - негови бивши колеги, но и от селяните в кръчмата в Долно Уйно. На тях за ВВС не им дреме. Интересуват ги по простички неща, кога ще им оправят пътя и защо са им ниски пенсиите. Какво ще отговори Радев на тях, че да гласуват за него - самолети до селото ли ще пусне? Неграмотните цигани и те не са му на нивото, ама и те ще трябва да гласуват. И за тях ли самолети? Вие май започнахте да вадите партийните билети от гардероба..."

Тодор Бойчев има своя позиция: " Формалностите, настрана! Вижте риториката им, дори и на генерал Михо Михов. Подгърбена риторика, а не риторика, разкриваща проблема за военната ни авиация. Засега Радев е наднационален, а другите в крачолите на вождовете си. Може да си експерт, дори супер експерт, но риториката ти да по показва, че не си личност в екипа, а индивид."

Красимир Иванов е кетегоричен: " Нито един кандидат на БСП за президент до сега не е предизвиквал такъв фурор! Дано да е за добро!"

Ето и мнението на Ганев: "  Ген. Радев,хвърли голям камък в жабясалото бунище,раздвижиха се от дъното червеи, змии,водни плужеци и всякаква животинска твар за която се сещате. Ако е узрял българинът за някаква промяна в житейският си път, то той има възможност на 06.11.16-г. да го покаже."
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 3| 9511 |07.09.2016 ФРОГОКО: Москов обявява лекарите за крадци чрез реклама за отпечатъците . 2| 7085 |02.09.2016 ФРОГОКО: На тайна среща Цветанов инструктира депутати и кметове, после почерпка . 0| 5962 |31.08.2016 ФРОГОКО: Режат клиничните пътеки за химиотерапия . 0| 4969 |30.08.2016 Фрогоко: Пръстовите отпечатъци са в 70 болници, а МС и хабер си няма за тях

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads