Реклама / Ads
2| 8575 |11.09.2016 НОВИНИ

М. Спасов: На Цацаров трябва да му се изпотяват очилата от въпроси

.
Минчо Спасов
Покупката на Дипломатическият клуб в Бояна е дело на по-висша фигура в играта. Тук става дума за юридическата фигура на сламения човек. Той стои като подставено лице пред истинския собственик, не е толкова трудно да се открие кой е той, стига Сотир Цацаров и компания да искат да го открият. Това каза кандидатът за вицепрезидент на „Движение 21“ Минчо Спасов по БТВ.
 

Главният прокурор трябва да се отчета за работата си. Да го вика президента под светлините и да му се изпотяват очилата от въпроси, на които да отговаря, допълни Спасов.

В разговоря се включи и кандидатът за президент Татяна Дончева. „Ген. Румен Радев е новак, той може да говори каквото си иска. Ако не може да разбере в каква ситуация са го вкарали, не съм аз човекът, който трябва да му изяснява къде е попаднал и какво има около него. Ако ген. Румен Радев е интелигентен, сам ще разбере след време в какво са го поставили”, допълни Дончева. Според нея с течение на предизборната кампания водеща фигура в кандидатурата на БСП ще бъде посочената за вицепрезидент Илияна Йотова. „В този момент някой трябва да говори като за кампания и ще видите, че това ще е този, който може да говори”, категорична е Дончева.

 

 „Трудно е когато един човек е новак, но в политическа атмосфера той е беззащитен”, допълни Минчо Спасов. По думите му ген. Радев ще изпадне в „смешни ситуации” по време на надпреварата, от които ще трябва да го вади Илияна Йотова. „Вече трудно виждаме разлика между ГЕРБ и БСП. Заедно с ГЕРБ ходят на лов, въртят бизнес. Размиването на лявото и дясното означава, че тази парадигма отдавна е разрушена”, допълва Спасов. „Наши най-големи противници са проблемите на България и ситуацията, в която се намира страната, както и статуквото на прехода. Негови носители в голяма степен са и ГЕРБ, и БСП”, смята Дончева.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3884 |07.09.2016 Приятелка на Цвети Стоянова: Добре е, но трябва да я пазим . 1| 3961 |05.09.2016 Ангел Джамбазки: България не трябва да става бежански лагер . 0| 7001 |01.09.2016 Сдружение пита Цацаров за мерки по материали във Frog news . 3| 7718 |27.08.2016 Ген. Радев на Шипка: Трябва да бъдем отговорни за бъдещето на България

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads