Реклама / Ads
1| 10079 |14.09.2016 ХРАНА И ВИНО

Мантра за отслабване пощури софиянки

.
Тибетска мантра за отслабване накара софийските дами да подлудеят по нея и по стопяването на килограми буквално от въздуха с минимум усилия. Тя била препоръчана от руската журналистка Лидия Маросева, която благодарение на нея отслабнала с 15 килограма за 6,5 месеца и то без да пази диети. Мантрата Лидия пък получила от своя сънародничка, с която се запознали в Турция.
 

Поводът бил притеснението на руската журналистка, че не може да устои на турските сладкиши, които заплашвали да се превърнат в още излишни килограми. Лидия обаче била много изненадана, тъй като не само не напълняла, но и отслабнала с помощта на тибетската мантра.

 

Въпросната мантра достигна и нашите ширини, а софийският хай-лайф от месеци пощурял да извършва въпросните действия, разчитайки на бърз ефект. Не липсвали дами, които заявили, че мантрата "работи".

 

За какво става дума? Разбира се, за тип вербално въздействие с думите "САН СИА ЧИИ НАХ ПАЙ ТУН ДОУ", каквото и да означават те. За да действа, мантрата трябвало да се произнася над водата, която ще се пие. В идеалния случай мантрата трябвало да се чете 9 – 12 пъти над всяка вода, приемана за деня.

 

Вълшебните думи можело да се четат и два пъти на ден – сутрин и вечер над водата за пиене, или пък над 1,5 литра вода, която трябва да се изпие дневно.

 

Имало и още един начин мантрата да действа: Да се поставят дланите в молитвен жест пред гърдите и мантрата да се чете около 15 минути, като броят прочитания трябвало да е кратен на три – от 3 до 108 пъти – със затворени очи.

 

И накрая - много важно било  да се знае, че е необходимо четенето на мантрата да става при намаляваща луна. С една дума, пробвайте, и да не помогне, няма да навреди!

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 4462 |15.06.2015 Извънземна маца пощури интернет . 10| 5754 |02.01.2015 Учени от БАН: Софиянките са с най-дълги крака . 0| 15988 |08.11.2012 Световният хит за отслабване Африканско Манго IGOB131® вече и в България

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads