Реклама / Ads
16| 11892 |15.09.2016 НОВИНИ

Атанасов: Борисов и Цветанов умират от страх, гласовете им не стигат

.
Атанас Атанасов
Няма да обсъждам пасквили по мой адрес и по адрес на РБ в официоза на властта, заяви по НТВ депутатът от РБ Атанас Атанасов. сега се чудят по какъв начин да ни разковават дъските. Гневен съм, връщам се от Перущица, нека Борисов да се качи на джипа си и да отиде да види в какви условия живее там нашия кмет, когото обвиниха.
 
Папката с доказателсствата за т.нар. злоупотреби била у прокурора. Сега всичко е избори. Борисов и Цветанов умират от страх. Дайте доказателства, призова той по повод кмета на Перущица.

През август в почивката направиха всичко да ни накарат да излезем с общ кандидат. Не стигат гласовете на ГЕРБ кандидатът им да стане президент, обяви той. Важното е, че ние успяхме да запазим лицето на блока.

Многопрофилно партийно мероприятие - така той изкоментира случващото се. Не е кметът на ДСБ корумпираният в тази държава. Ние уличихме кмета на Пловдив за милиона, прокуратурата мълчи, добави той.

Цацаров е основен законотворец в държавата, маса законопроекти се вкарват, за да укрепят властта му, смята Атанасов. Ще загубят изборите ГЕРБ, както са я подкарали. Абсолютно ухажване има сега отново на Доган. Сделката за Дипломатическия клуб вече е факт и Доган си го прибра. Сега му се урежда яхтеното пристанище на Росенец. Главата на Веско Пенев беше отрязана в услуга на ДПС, макар и сделката доста да мирише. Няма никаква конспирация, това са истини, подчерта Атанасов.

И с Нинова се ухажват много здраво, нека тя види кой й дава сигналите и на кого прави услуги. Сметките на ГЕРБ не стигат, определено е всеки общински съветник и кмет колко гласа да осигури. Очаквам гласоподавателите на ДПС да подкрепят кандидатите на ГЕРБ. Никой не пита ДПС за нищо, то живее в абсолютен медиен комфорт, каза той.

Не ме занимавайте с Лукарски, отсече Атанасов. РБ застава зад кандидатурата на Трайчо Трайков, оттук нататък този човек е на терена и ще развива кампанията си. РБ ви предлага нов модел на Тесла, БСП сложиха на терена Москвич, от ГЕРБ очакваме някаква Лада, съобщи той.

Трайков ще подкрепим на втори тур, защото той ще отиде там, смешно ли е това, попита Атанасов. Моите уважения към г-н генерала, той продължава да живее в казармата, обещали са му в някакъв имагинерен кабинет да е министър на отбраната.

Ще работим върху нов политически субект, от него се нуждае държавата, заключи той.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4011 |13.09.2016 Борисов посрещна Вучич и Орбан, утре ги води в Лесово . 0| 4636 |13.09.2016 Борисов слуша посланици за прокуратурата . 3| 4388 |13.09.2016 Г. Марков: Борисов да се учи от Орбан . 0| 3923 |13.09.2016 Борисов: Комунистите са мечтали само за магистрала до Правец

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads