Реклама / Ads
0| 4518 |16.09.2016 НОВИНИ

Ембака отива на съд

.
Ембака
Окръжната прокуратура в Благоевград внесе обвинителен акт срещу Емил Първанов-Ембака с обвинение за извършено убийство по хулигански подбуди.
 

Той е предаден на съд за това, че на 26 юни миналата година, докато все още течеше изграждането на Лот 4 на магистрала "Струма“ чрез нанасяне на удар с камък по главата умишлено е умъртвил Николай Чивиев като деянието е извършено по хулигански подбуди.

 

Ето какво се е случило на 26 юни, според прокуратурата:

Николай Чивиев извършвал проверка на обекта, когато забелязал, че с висока скорост през обекта преминала колата на Емил Първанов. Освен него в колата пътувала и съпругата му.

Въпреки опитите на регулировчика да го спре с палка, Първанов не се подчинил и продължил да се движи в участъка с колата си. Тогава Чивиев решил да настигне. Когато видял, че го следват, Първанов решил да спре. Той отворил вратата на автомобила, излязъл с нож в ръка и тръгнал към Николай Чивиев, след което взел камък и го хвърлил по другия мъж.

 

За да се предпази, Чивиев вдигнал ръка. Камъкът го закачил по ръката и по челото вдясно. След това Николай Чивиев взел от автомобила служебната си палка и отишъл към автомобила на Първанов. Въпреки молбите на жена си, Първанов отново се навел, взел голям камък и отново го захвърлил по Николай Чивиев. Камъкът профучал покрай  него, но не го ударил. Тогава Първанов започнал да хвърля камъни по колата, с която се движил Чивиев и счупил стъклата й.

 

За да го накара да спре с агресията, Чивиев отишъл до автомобила на Първанов и с палката започнал да ударя по стъклата на другата кола. Съпругата на обвиняемия започнала да крещи, паднала на колене и започнала да се моли на съпруга си да престане. Вместо това Първанов продължил да хвърля камъни по служебния автомобил.

 

Наближавайки на разстояние около метър и половина, Първанов хвърлил голям камък, с който ударил Николай Чивиев в дясната слепоочна област на главата. В резултат на удара Чивиев се свлякъл на земята и по-късно починал в болницата.

Предстои Окръжният съд в Благоевград да насрочи разглеждането на делото.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 5046 |15.09.2016 Бившият кмет на Петрич отива на съд за безстопанственост . 0| 3428 |14.09.2016 Виктор Орбан отива на границата с Турция . 1| 3733 |13.09.2016 Бат Сали отива на съд . 0| 3930 |07.09.2016 Премиерът култов: Досега българите отиваха в Англия, сега англичаните ще идват

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads