Реклама / Ads
1| 3557 |21.09.2016 НОВИНИ

Нинова от НС: Управляващите, където са началниците, натам се кланят

.
Трибуната на Народното събрание не е мястото, където трябва да обсъждаме изказването на руския депутат, недостатъчно сериозно за това място, но ни предизвикахте с лъжите, които изрекохте. БСП и кандидатът за президент ген. Румен Радев първи осъдиха това изказване. Това каза лидерът на БСП Корнелия Ннинова относно изказването на руския депутат Толстой.
 

Това, което правите днес, е още едно доказателство, защо светът гледа на България по този начин. Защо от Изток някой иска да ни купува, а от Запад някой иска да ни прави буферна зона за бежанци. Защото управляващите в България са хора без характер, без позиция по националните интереси и когато и както им изнася, където са началниците натам се кланят, допълни тя.

Вижте изказването на Корнелия Нинова:

"Уважаеми управляващи,

Питахте ли народа, когато си вдигнахте ръката за санкциите срещу Русия? Питахте ли земеделските производители колко загубиха? От чие име го направихте? Има ли решение на българския парламент за това? Защо не питате в Брюксел как така техните земеделски производители бяха обезщетени за загубите, а нашите не? Защо не проявихте характер да извоювате за България това обезщетение за нашия национален интерес, за нашата икономика?

Вашият министър на земеделието каза, че сме загубили 500 млн. от това

Къде бяхте тогава вие патриоти и родолюбци да защитите българското и родното?  Питахте ли народа, когато вашият премиер каза, че е „за” това да паднат визите за турските граждани за Европа, без Турция да е изпълнила условията за това? По чия воля го направихте - на парламента ли, на народа ли?

Питахте ли народа, когато излязохте да се хвалите, че пощенският гълъб е донесъл над 100 млн., дали е съгласен Европа да ни даде тези пари, за да построим нови бежански лагери и да се превърнем в буферна зона, за да не отидат бежанците в Европа? За това питахте ли народа?

Ще говорите от името на родолюбието и на националния интерес. Къде е националният интерес?

Докато вие управлявате, светът така ще се отнася към нас – пренебрежително, с началници, които ви командват. От всичко това ще губи само България, българският народ и българският интерес. Затова, това трябва да се помете и да се промени – заради националния ни интерес и народа."
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 6| 5297 |20.09.2016 Нинова: Началото на промяната се казва ген. Румен Радев . 3| 4029 |13.09.2016 Нинова: Правителството унижава България . 1| 4997 |31.08.2016 Нинова: Време е за промяна. ГЕРБ е статуквото, ние - алтернативата . 3| 5869 |31.08.2016 Ген. Радев: Г-жа Нинова не я познавах, няма да сватосвам БСП и АБВ

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads