Реклама / Ads
1| 5008 |23.09.2016 НАРОДЕН ГЛАС

Ген. Радев: Президентските избори ще решат дали България ще тръгне по нов път за промяна

.
“За всички години като курсант в Долна Митрополия, когато летях, този край ми беше добър ориентир да намеря правилния път. Сега отново сверявам посоката, но с хората от Белене“.
 

С тези думи кандидатът за президент ген. Румен Радев, издигнат от Инициативен комитет и подкрепен от БСП, се обърна към десетките граждани, изпълнили залата в града. „В България не знаем истината по много проблеми. Тя се крие от нас и ни се предлагат напудрени отчети“, каза още той. Според него управляващите нямат дългосрочна визия за развитието на България. „Има ли визия за Белене? Как може нещата да се правят на парче и да губим милиарди?“, попита ген. Радев и заяви категорично, че най-бедната страна в Европа не може да си го позволи. „Идват не просто президентски избори, а момент за решение дали България ще тръгне по нов път за промяна“, посочи ген. Радев.


“Ген. Радев е кандидат, който се е клел  в името на България, а думите чест и доблест за него не са изпразнени от съдържание. Той е доказвал, че е боец и мъж, който рискува живота си в името на родината и българите“. Това допълни Деница Златева – член на ИБ на БСП по време на срещата. Според нея кандидатът за президент не е от политиците, които ще прекланят глава на Изток или Запад. Златева посочи позицията на БСП за строежа на централата: „Ние ще подкрепим заема от 400 млн. лв, ако се вдигне мораториумът“.

„Три са аргументите, с които отиваме на избори и едната е кандидатурата на ген. Радев. Тя е безспорна и като авторитет“, заяви народният представител от БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ Васил Антонов. „Когато се подаваха оставки, единствената, която Борисов не прие и го помоли да остане, за да защитава интересите на България, беше на ген. Радев“, категоричен е Антонов. По неговите думи вторият аргумент е БСП. „Ще получите нашата сериозна и безрезервна подкрепа“, допълни той. Като трети аргумент посочи необходимостта от промяна. „Винаги сте били първенец в Плевенска област. Сега отново ще бъдете пръв на изборите“, каза още народният представител.

На срещата присъстват и Диана Ботева - председател на Областния съвет на БСП-Плевен и Петър Дулев – председател на Общинския съвет на БСП в Белене. По-късно през деня ген. Радев отдаде почит на загиналите в местността „Паметниците“ по повод годишнина от Септемврийското въстание през 1923г. Той заяви, че трябва да помним и уважаваме нашата история.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 4| 7466 |21.09.2016 Миков: ГЕРБ се разпада при загуба на изборите! . 0| 4720 |02.09.2016 Цачева: Ще се подкрепяме с РБ на президентските избори . 0| 5963 |16.08.2016 Ген. Събев за ген. Радев: Капитанът трябва последен да напусне кораба

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads