Реклама / Ads
8| 4824 |24.09.2016 НАРОДЕН ГЛАС

Ген. Радев: Непримирим съм, че България е най-бедна в Европа

.
Кандидатът за президент ген. Румен Радев, издигнат от Инициативен комитет и подкрепен от БСП, се срещна с плевенчани пред които заяви, че няма да се примири с рова, че България е най-бедната страна в Европа, хората да живеят мизерно, да губим социална идентичност и да има разслоение между хората.
 
„Искаме да знаем истината по въпросите, довели ни дотук. Няма да се страхувам да питам“, каза още той. Радев подчерта, че заедно с Илияна Йотова ще работят за различна президентска институция, която да се бори за добро партньорство с други държави, ще настояват за единна европейска политика за защита на границите и борба с трафикантите. „Сега експертите се ползват само за справки или за обосноваване на вече взети решения. Това трябва да се промени“, категоричен е кандидатът за президент.
    
С голямо вълнение плевенчани посрещнаха кандидата за президент. Пожелаха му много успех на предстоящите избори. „Авиационната гилдия и Плевен сме зад вас“, го увериха хората. „Излъчихме достоен, принципен и авторитетен човек, за да застане начело на нашата държава. Сигурни сме, че той ще ни води в правилната посока“, казаха те.
    
На събитието присъстваха и народните представители от БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ проф. Румен Гечев и Васил Антонов, Деница Златева – член на ИБ на БСП, Свилен Атанасов – общински председател на БСП-Плевен и Диана Ботева – областен председател на БСП в Плевен.
    
По-късно през деня кандидатът за президент ген. Румен Радев посети и община Червен бряг, където се срещнa с представители на местната общественост.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 8| 7600 |23.09.2016 Руснаците купуват недвижими имоти в България между 10 и 25 000 евро . 4| 4801 |23.09.2016 Ген. Радев: Образованието ни деградира . 1| 3789 |22.09.2016 Ген. Радев: Ще бъдем социален филтър, който ще спира неразумните решения, в ущърб на българските граждани

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads