Реклама / Ads
9| 7543 |25.09.2016 НОВИНИ

Тодор Славков: 300 човека разследваха фамилията Живкови

.
Тодор Славков
Никой не я купува държавата, поднесохме я на тепсия на евроатлантическите партньори. Да не обръщаме внимание на глупостите, които говори руският депутат.Триста човека са разследвали фамилия Живкови в продължение на години. Жените намаляват пропорционално на алкохола, който пиеш. Наблягам на платоническата любов в момента. Това са част от бисерите на внука на Тато Тодор Славков пред Нова телевизия.
 
Никой не я купува държавата, поднесохме я на тепсия на евроатлантическите партньори. Да се обръща внимание  на глупостите, които говори руският депутат, е да се обръща внимание на това, което аз ще говоря в предаването, така започна разговорът с Тодор Славков.

Има високомерно отношение към България от Русия. Мисля да се свържа с главнокомандващия, ако не е на гей-парад и първи да ги ударим. Тях много ги е страх от нас. Но кой няма високомерно отношение към нас?, продължи той с отношението на големите батковци към нас.

Световната революция трябва да започне  от някъде, коментира той участието си в политиката и членството си в партия "Напред, България". Не участваме в президентските избори, имаме по-важна работа. Другата седмица ще има координационен съвет. Имахме около 30-40 000 гласа в страната. За повече не ни стигнаха парите. Имаме общински съветници в страната. Нищо вярно няма, че не сме платили на застъпниците. Не знам откъде дойде тази провокация, обясни той.

Не искам да давам оценки на президентите. ГЕРБ трябва да видят, какво ще извадят. Тази година ще има изненада на президентските избори.Тук-таме съм пропускал избори. Иначе за БСП съм гласувал. Не съм преценил за кого вляво ще гласувам, така отговори на въпрос за кого ще гласува - ген. Радев, Калфин или Дончева, коментира той актуалния въпрос  с предстоящите президентски избори.

Оказа се, че е било опит за атентат. Нямах вина. На другия ден се събудих в болницата, така Славков обясни катастрофата с него преди време.

Триста човека са разследвали фамилията в продължение на години. За какъв ресурс говорим. Мене ме нямаше, но започнах да мисля положително, в свой стил отговори той на въпрос, дали са били жертва и той и фамилията му на прехода.

Трезвениците са нещастни хора, без ясни цели. Животът е супер скучен. Не съм сменил приятелите, но по-рядко се виждам с тези, с които бях денонощно, каза Славков и потвърди, че вече не пие и няма проблем с алкохола. И на Марс да ме пуснеш и там ще се оправя, но да не се стига до там, пошегува се той.

В едно куфарче, от изпразнените, баща ми е сложил мои снимки и бележниците. Трогнат бях. Аз не знаех, че е събирал тези неща. Той никога не ме е бил, което и за мен бе странно. Той казваше, че жена, куче и дете не трябва да се бият, защото страхът после го няма, разказа той.

Жените намаляват пропорционално на алкохола, който пиеш. Наблягам на платоническата любов в момента.Това бе отговорът му за жените в живота му.

Не се чувствам мразен в България. След като победих в последния формат се чувствам добре. Имам добри спомени от Биг брадър. Едвам се сдържам да не вляза пак, отново с ирония отговори той.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3926 |19.09.2016 Д-р Тодоров: И д-р Сопотенски приглася на Москов за отпечатъците . 0| 6076 |14.09.2016 Елена Поптодорова: Предстои преформулиране на ЕС . 1| 6410 |09.09.2016 Ива Софиянска-Божкова пак на екран, Тодор Батков-младши е първият й гост . 0| 5272 |29.08.2016 Ибей* продава най-скъпо автографа на Тодор Живков - 225 $

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads