Реклама / Ads
5| 11770 |26.09.2016 ПОЛИТИКА

Миленко и Толстой – с български награди!

.
Миленко Неделковски заслужава орден „Стара планина” с мечове. Говоря съвсем сериозно. Той направи това, което политиците ни не успяват вече над 70 години.
 
Обедини нацията. Колко смешно: някакъв кретен се прочу като размаха кирка и начупи плочата в памет на загиналите българи при Каймакчалан. Олигофренът дори не е разбрал, че мъртвите 2000 наши бойци са загубили тази битка. Спечелили я сърбите и там лежат костите на около 5000 техни войници и офицери. Има параклис.

Миленко не знае тези неща. Той е лумпен. Не му трябват знания, за да стане известен.

 

Днес можеш да се прочуеш ако въртиш кирка върху човешки кости, пърдиш като Вип персона в тв шоу или се кандидатираш за президент, въпреки педофилската си слава. Успехът е гарантиран поне за седмица-две.

 

Веднъж един сръбски полицай от Ниш ми каза: Ние и вие, българите сме създали най-смешното нещо в света – македонеца. И се смя дълго, защото не можеше да повярва, че обръщаме такова внимание на тъпотиите на Скопие.

 

Но да се върнем на заслугите на Миленко, нашият глуповат брат от македонско. Счупи плочата и обедини гнева на хиляди българи – пияни, полупияни и трезви по неизвестни причини покрай Деня на независимостта. Българите много обичат някой да ги ядоса когато са на софра. Само тогава и там може да се чуят такива люти закани, каквито нито едно безобразие на родните политици не е предизвикало. Например милиардерът олигарх Делян Пеевски на практика вече изкупи половината икономика на държавата, при това на безценица, с лъжи и измами, ама ние си траем като бълха в гащи. Но скачаме срещу някой си Пьотр Толстой, който казал, че руснаците ще ни изкупят. Ами по-добре руснаци, британци и турци, отколкото мафията на Пеевски. Не го ли осъзнавате? Толкова ли сте тъпи? Трябва Толстой да ни подиграе, за да се хванем за калъчката и да се сетим за честта си. Честта си... Каква ирония на съдбата: търпим разграбването на КТБ, на милиарди покрай АЕЦ – Белене, криминални обществени поръчки, тотална корупция, но се газираме от бацили като Миленко и Толстой.

 

Миленко и Толстой са от една и съща школа – на социнтерна. Те си представят света като интернационал, където всички пеят: „На крак, о, парии и презрени, на крак, о , роби на труда”... Искат лозунгът на Маркс: „Пролетариите от всички страни, съединявайте се” да бъде скандиран по площади и улици, а хората да се равни като глинени гърнета от Музея на занаятите в Орешака. Надигне ли се някой – купуват го или „прас” с кирката и го няма. Има човек – има проблем. Няма човек – няма проблем – казваше друг кумир на Миленко и Толстой – Джугашвили.

 

Тези двамата трябва да бъдат предложени за държавна награда, защото разбудиха заспалите чувства на българина поне за няколко минути. И ги насочиха към патриотарството, отклонявайки ги от истинската драма – корупция, грабеж и отказ на институциите да защитават обществения интерес. За властта това е най-важно и за такива подвизи награждава.

 

В този абсурден микс бе забъркан и Иван Захариев, младеж от Австралия с български корен и шарена биография. ДАНС, МВР и всичките ни служби се стовариха върху него, пришивайки го към тероризъм. Прокуратурата бързо схвана изгодата от ситуацията и оглави пиарската акция с епични обвинения. Получи се нещо като с онзи несретник, който бе обвинен за пожара на Тютюневите складове в Пловдив. Имаме съмнения и това е достатъчно, - казва държавното обвинение и не му пука за закона, доказателствата, фактите и как изглежда това отстрани. Не му пука и за справедливостта – такава тук отдавна няма. Има интернационал и пролетарии, готови да се съешават отново и отново до пълната победа на комунизма в нечия глава.

 

Нация, която допуска Миленко, Толстой, номерата на прокуратурата с Иван от Австралия и „подпалвача” Любомир от Пловдив да минават – не заслужава друго, освен мястото си в Топ 3 по смъртност в света. Заедно с Лесото и Украйна, където се водят бойни действия! Осъзнавате ли това?! Трети по смърт от 225 страни – класация на ООН. Нация на изчезване – заслужена съдба.

 

Миленко и Толстой ни тестваха и диагностиираха - биполярно афективно разстройство. Дори д-р Москов, с цялата си воля и старание, не можа да го постигне.

 

1300 години никой не е успял да ни купи, - успокои ни д-р Борисов, премълчавайки патриотично, че много пъти са ни... сещате се, напълно безплатно. Дори ние сме плащали, което е световен феномен. 

 

Виждам, че над гроба ми ще има голяма надпревара, иронизирал суетнята около него умиращият Александър Македонски. Дори не си е представял какъв цирк е...

А с Македония един ден ще се обединим - това е ясно. Няма други два народа, които толкова да си приличат по простотиите и фалшивия патос. Отвътре ни идва.

 

Борис Петков

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 9| 10413 |19.09.2016 Илиян Василев: Толстой е част от пропагандната машина . 1| 19088 |14.08.2016 Пет разлики между българските и шведските министри . 0| 9009 |28.07.2016 Сценаристите на Слави: КС обяви война на българския народ!

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads