Реклама / Ads
0| 6545 |27.09.2016 ЪNDERGROUND

Сумиста се ожали пред Фрог: Журналистите ми рушат имиджа

.
Сумиста реши сам да се представлява в съда Източник: Фрогнюз
Журналистите са тези, които ми рушат имиджа, обиждат ме и ме клеветят. Това каза пред Фрог нюз лидерът на бандата за мокри поръчки „Килърите” Петър Стоянов-Сумиста. Той беше доведен от Софийския централен затвор в съдебната зала на СГС по дело, което той води срещу журналист за клевета.
 
Адвокатът на затворника, който излежава влязла в сила 19-годишна присъда за организиране на палежи и побои, не се появи в съдебната зала. Сумиста реши да вземе нещата в свои ръце. Извади от найлонов плик НПК и НК, след което застана пред съда. В началото поиска да го представлява служебен защитник, но след минута реши сам да действа. В свой интерес цитира Конвенцията за защита правата на човека. Магистратите го информираха,че ще изпратят решението си в затворническата килия в предвидения от закона едномесечен срок.

На излизане Сумиста се разприказва. Обясни, че съдиите, които са го вкарали в затвора, са действали под натиск от други хора. За това не те, а медиите били му приписвали престъпления.  Нали видяхте, че не ме осъдиха за убийства във ВКС, реши да шикалкави Петър Стоянов. Припомняме, че до този момент ВКС призна вината на Сумиста и бандата му в 80 на сто от обвиненията. По отношение на убийствата на Петър Лупов и Румен Рачев, върховните съдии върнаха делото на втора инстанция с искане за допълнителен разпит на свидетели. След като и това беше сторено, Петър Стоянов, Георги Вълев и Васил Костов-Кеца получиха най-тежките присъди-доживотен затвор без право на замяна. 

Междувременно Сумиста заведе куп дела срещу разследващите и свидетелите по делото. Ще съдя всички, и вас включително, четири дела съм ви завел, закани се той към екипа на Фрог.

 Стоянов не пропусна да демонстрира и артистичните си заложби. Докато съдебна охрана го водеше към изхода, той дружески започна да поздравява хора в коридора. Голяма част от тях притеснително започнаха да се питат какво прави Сумиста в съда и не трябва ли да е в затвора.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 3| 5916 |27.09.2016 М. Радева за Фрог: Кампанията е комплот на гърба на избирателя . 1| 6216 |27.09.2016 Арман Бабикян за Фрог: ДПС стои зад Орешарски . 4| 7526 |27.09.2016 Полк. Ненков за Фрог: Нещата в България са апокалипсис

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads