Реклама / Ads
0| 4544 |02.10.2016 НОВИНИ

И жена вербувана под натиск да свидетелства в полза на Митьо Очите

.
Митьо Очите
Ръководството на ОДМВР-Бургас съмнително мълчи за разпространения видеозапис от скрита камера на разговор между двама полицаи и трето лице, притискано от тях да свидетелства в полза на Димитър Желязков - Очите. Флагман.бг твърди, че разполага с пълния видеозапис, който е 20 минути и който бил предоставен от Митко Т. - охранител, работещ като бодигард на видна фигура от бизнеса в Слънчев бряг това лято.
 
Митко е заснел разговора с двамата полицаи на територията на РУП-Несебър по време на четвъртата им среща, на която е трябвало да се съгласи да даде показания, оневиняващи участието на Димитър Желязков - Очите в престрелката в ресторант "Фор Ю" на 8 юни. 

"Бях повикан от квартирата си първоначално във връзка с едно сбиване с участие на чужди граждани, доброволно отидох, но се оказа, че ме викат за сделка. Двамата оперативни полицаи от Несебър насочиха разговора в посока да стана защитник на Димитър Желязков - Очите и да говоря за неща, които нито съм чул, нито съм виждал. Знам визуално как изглеждат Очите и Божидар Кузманов - Кравата, но с тях никога не съм имал нищо общо и по време на престрелката бях с шефа си, за когото работя като лична охрана", казва Митко Т.

Междувременно информатор на Флагман.бг разпознал гласовете на двамата полицаи от записа и категорично опровергал налагащото се мнение, че това са полицаи от РУП-Несебър. Гласовете били на криминалисти от ОДМВР-Бургас. По случая очевидно отношение трябва да вземе директорът старши  комисар Калоян Калоянов, който обаче засега мълчи. 

"Има една жена - управител на дискотека в Слънчев бряг, която под натиск по същия начин е дала показания, които да влошат положението на хората около Божидар Кузманов и да оправдаят Очите. Сега обаче тази жена дълбоко съжалява, че се е доверила да става анонимен свидетел и се чуди как да излезе от това положение", каза друг източник.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3608 |14.09.2016 Четири къщи изгоряха в Суходол, ранена е жена . 2| 3808 |13.09.2016 Огнян Минчев: Натискът на Москва за Бокова е арогантен и мощен . 0| 3641 |08.09.2016 Жена се удави в Слънчев бряг . 0| 3633 |08.09.2016 Хванаха жена, залепила 200 000 евро по талията си

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads