Реклама / Ads
1| 6073 |06.10.2016 Президентски избори 2016

Цветанов подкрепи кандидата на ГЕРБ за кмет на р. “Младост” Мария Илиева

.
Eкипът, който ще продължи да работи за развитието на район ”Младост”, трябва да бъде част от общата политика, която прави кметът на София Йорданка Фандъкова. Това каза председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов при официалното представяне на кандидата на ГЕРБ за кмет на район ”Младост” Мария Илиева.
 

Зам.-председателят на ГЕРБ подчерта, че досегашният кмет на Младост д-р Цвета Авджиева се ползва с доверие както в партията, така и сред жителите на района. “Всяко друго твърдение е долна манипулация. Трябва да се отнесем с необходимото уважение към д-р Цвета Авджиева, която работи за просперитета на района. Тя се оттегли от кметсткото място, за да не пренася напрежението към партия ГЕРБ", заяви той. Цветан Цветанов подчерта, че винаги трябва да се проявява уважение към тези, които са допринесли за реалните политики, стигнали до хората. По думите му, д-р Авджиева има съществен принос за православния храм, който е изграден в района. “Тя има съществена роля с цялата инициативност и подкрепа, която получаваше от всички жители и тези, които са помагали за реализирането на този храм ", обясни Цветанов. По думите му, когато се работи в екип, всеки може да изпълни своята роля максимално добре.

 

"Трябва да се представим добре на изборите за кмет на район “Младост”. Ние разчитаме на екипността, която е изградена в Столична община, на подкрепата, която се получава от общинските съветници", посочи Цветан Цветанов и призова жителите на Младост да подкрепят кандидата на ГЕРБ за кмет на района Мария Илиева. По думите му, политиката, която правят ГЕРБ и Йорданка Фандъкова в столицата получава най-широкото обществено одобрение.

 

 Според зам.-председателя на ГЕРБ и кмет на София Йорданка Фандъкова най-важното е да се активизира диалогът с гражданите в район “Младост”. “Изброявам само основно някои неща, които направиха района по-атрактивен - нови булеварди, детски градини и модернизациите им. В същото време "Младост" стана атрактивен за строителство, тук трябва да бъдем внимателни", поясни Йорданка Фандъкова.  По думите ѝ, трябва да се защити зелената система на града. “Вече е готов проектът за новия парк - отделили сме средства. До края на годината да започне изграждането на първия етап, имаме намерение да превърнем  запуснатото пространство в красив парк", добави тя. По думите ѝ така "Младост" да има още едно зелено място за спорт и за децата, и за възрастните.

 

По отношение на предстоящите избори за района "Младост" Йорданка Фандъкова посочи, че кандидатурата за кмет на района е внимателно обмислена. "Мария Илиева работи в организацията на партията в "Младост" от 2009 г. с познати инициативи. Тя е финансист и одитор по професия. Има сериозна квалификация. Аз лично ще ѝ помагам във всичко", подчерта Фандъкова.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 7592 |20.06.2022 Политологът Тончо Краевски: Провал на ПП ще върне електорат на ”Демократична България” . 1| 2812 |05.10.2021 Красен Станчев: Ще има политически последици за партии от ”Досиетата Пандора” . 0| 7464 |08.11.2016 Кандидатът на ГЕРБ за президент Цецка Цачева ще се срещне със служители на предприятие в София . 0| 7688 |08.11.2016 Владимир Тошев, ГЕРБ - Видин: Не можем да позволим езика на омразата да бъде водещ там, където трябва да говорим за политики

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads