Реклама / Ads
9| 8446 |07.10.2016 Президентски избори 2016

Цяла България застана зад ген. Радев и Йотова

.
Калоян Паргов от София към ген. Радев и Йотова: Чакаме ви на „Дондуков“ 2 „Заредени сме с емоция за победа и готовност за избирането на новия президент ген. Румен Радев и вицепрезидент Илияна Йотова. Генерале, София ви чака на Дондуков 2“, каза председателят на БСП-София Калоян Паргов в директно включване от София.
 
Таню Киряков: Трябва да се обединим зад номер 13 – любимо число, а не фатално

„Подкрепям ген. Радев, защото знам какво е да си офицер с достойнство и чест. Той малко говори, но повече действа и мисли“, каза Таню Киряков, член на Инициативния комитет, по време на директно включване от Велико Търново. Той припомни историята за слабостта на единичната стрела и силата на целия сноп. „Трябва да се обединим и да застанем зад номер 13. Той не е фатален, а любимо число“, каза още той.

Елена Йончева от Велико Търново: Имаме шанс да излъчим достоен президент

„Днес е усмихнат ден за България, защото имаме шанс да излъчим достоен президент и да ходим с гордо вдигната глава“. Това заяви журналистът Елена Йончева, част от Инициативния комитет. Тя обясни, че сме единствената страна, която излъчи двама кандидати за генерален секретар на ОНН и не  подкрепи своята кандидатура. „България застана срещу България и от това загубихме всички“, каза още тя. По думите й с президент и вицепрезидент като ген. Радев и Илияна Йотова ще има кой да защитава националните ни интереси.

 

Ген. Марин от София: Радев-Йотова ще ни върне вярата в България

„Ще гласуваме за достойни хора, с които да се гордеем. Това са най-добрата кандидат-президентска двойка в нашата най-новата ни история. Ние вярваме, че могат да върнат вярата и гордостта на хората в нашата държава. Можете да направите така, че всичко да стане по-добро и подредено от големите задачи до най-малките“, заяви ген. Ангел Марин, член на Инициативния комитет.

Владимир Москов: Радев и Йотова ще донесат сигурност стабилност и спокойствие на България

"С енергията и силата на ген. Радев и Илияна Йотова разчитаме на сигурност в държавата, на стабилност, на спокойствие и на обединение на всички в името на България. България е над всичко", заяви в пряко включване от Гоце Делчев кметът на града Владимир Москов. По думите му на предстоящите избори трябва да се борим за една по-стабилна по-спокойна и успешна България на всички. 

 

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3497 |07.10.2016 ПП ГЕРБ ще открие официално предизборната си кампания за президент и вицепрезидент на Република България . 0| 4004 |07.10.2016 MГЕРБ-Плевен: Вярваме, че Цецка Цачева е най-достойният избор за България . 1| 3818 |07.10.2016 Нинова: Дошъл е моментът да бъдем българи! Не давайте България!

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads