Реклама / Ads
0| 3352 |09.10.2016 Президентски избори 2016

Цачева, Манушев, Цветанов ще посетят София област

.
Кандидатът на ГЕРБ за президент на Република България Цецка Цачева, кандидатът за вицепрезидент Пламен Манушев и председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов ще посетят София област на 10.10.2016 г. /понеделник/. Те ще бъдат придружавани от областния координатор на ГЕРБ в София област и народен представител Галя Георгиева.
 

В 10:00 часа Цецка Цачева, Пламен Манушев и Цветан Цветанов ще разговарят с членове и симпатизанти на ГЕРБ в Божурище. Срещата ще се проведе в Народно читалище „Христо Ботев -1934“, бул. „Европа“№10. На събитието ще присъства и кметът на община Божурище Георги Димов.

 

В 10:45 часа Цачева, Манушев и Цветанов ще се срещнат с жители на Костинброд в малкия салон на читалище „Иван Вазов“, площад „Иван Вазов“№1. На срещата ще присъства кметът на община Костинброд Трайко Младенов.

 

В 12:00 часа кандидат-президентската двойка на ГЕРБ и председателят на Националния предизборен щаб на партията ще разговарят с членове и симпатизанти на ГЕРБ в Сливница. Срещата ще се проведе в кафе „Фантазия“, площад „Съединение“ №1. На нея ще присъства Васко Стоилов – кмет на община Сливница.

В 12:45 часа Цецка Цачева, Пламен Манушев и Цветан Цветанов ще се срещнат с жители на Драгоман в спортна зала „Драгоман“, ул. „6-ти септември“№1. На мероприятието ще присъства кметът на Драгоман Андрей Иванов.

 

В 15:30 часа Цачева, Манушев и Цветанов ще бъдат в Ихтиман, за да разговарят с членове и симпатизанти в читалище „Слънце“, ул. „Цар Освободител“ №96. На срещата ще бъде и кметът на община Ихтиман Калоян Илиев.

Кандидатите за президент и вицепрезидент Цецка Цачева и Пламен Манушев, заедно със зам.-председателя на ГЕРБ, ще посетят Костенец в 16:30 часа. Те ще се срещнат с жители на града в „Гранд кафе – Костенец“, ул. „Белмекен“№7.

 

В 17:15 часа Цецка Цачева, Пламен Манушев и Цветан Цветанов ще се срещнат с жители на Долна баня. Те ще разговаря с тях в Народно читалище „Рила – 1898“, ул. „Търговска“№95. На срещата ще присъства кметът на Долна баня Владимир Джамбазов.

 

В 18:00 часа ПП ГЕРБ ще проведе основното си предизборно мероприятие в Самоков. На площад „Захари Зограф“№1 председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов ще представи пред гражданите на Самоков кандидатите на ГЕРБ за президент и вицепрезидент на Република България Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев. На мероприятието ще присъстват кметове на общини в София област, както и членове и симпатизанти на ГЕРБ.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3350 |07.10.2016 Цветан Цветанов проведе работна среща с председателя на Парламентарната група на Австрийската народна партия Рейнхолд Лопатка . 1| 6073 |06.10.2016 Цветанов подкрепи кандидата на ГЕРБ за кмет на р. “Младост” Мария Илиева . 3| 5896 |30.09.2016 Цветан Цветанов в Балчик: БСП трябва да осъзнаят, че политика не се прави само с популизъм и внушения

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
Реклама / Ads