Реклама / Ads
0| 3766 |10.10.2016 Президентски избори 2016

Цецка Цачева в Сливница: Ще бъда достоен обединител на нацията

.
Тръгваме със самочувствие на работещи хора, защото с ГЕРБ построихме много и проведохме политики в интерес на всички български граждани. За нас най-важен е диалогът с хората. Това каза кандидатът на ГЕРБ за президент Цецка Цачева по време на среща с жители на Сливница.
 
„Ще бъда достоен обединител на нацията, ще работя с всички институции, защото вярвам, че само така можем да постигнем стабилност и развитие на държавата“, категорична бе тя. Цачева посочи, че увереността й, че може да бъде обединител на нацията идва от всички научени уроци в Народното събрание и от работата й с толкова много парламентарни групи. „Компетенциите ми като юрист, като човек и като майка ми дават увереност, че могат да се справя с изпълнението на президентските правомощия. Имам подкрепата на ГЕРБ, на кметове, на гражданите“, заяви Цецка Цачева. Кандидатът на ГЕРБ за президент посочи, че ще насърчава всички  разумни политики в интерес на гражданите - в сферата на доходите, социалните и здравните грижи, в образованието.  „С вицеадмирал Пламен Манушев всеки ден ще оправдаваме доверието, което ни давате сега“, каза още Цачева.

Според кандидата на ГЕРБ за вицепрезидент Пламен Манушев Цецка Цачева е най-подходящата кандидатура за президент на България, защото е най-подготвеният човек. По думите му, тя има опита и нужната експертиза. „Учуден съм, че тази сутрин г-жа Цачева трябваше да остане сама в студиото на „Нова телевизия“, защото един български генерал се уплаши да застане на дебат с нея“, заяви Манушев и посочи, че опонентът й е знаел, че Цецка Цачева е стократно по-подготвена за дебат.

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3587 |10.10.2016 Цветанов в Сливница: Цецка Цачева ще бъде първата жена президент на България . 0| 3525 |10.10.2016 Цецка Цачева в Костинброд: Най-голямото предизвикателство на изборите е да бъде преодоляна политическата апатия . 0| 3750 |10.10.2016 Цецка Цачева в Божурище: Пет години всеки ден ще ви връщаме доверието, което ни давате в аванс

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads