Реклама / Ads
0| 3489 |10.10.2016 Президентски избори 2016

Цветанов в Драгоман: Политическите ни опоненти нямат аргументи. Цачева ще бъде достоен президент

.
С ежедневната работа на правителството на Бойко Борисов, на кметовете на ГЕРБ и на всички наши членове и симпатизанти, доказваме, че заслужаваме доверието на всички български граждани. Местната власт се нуждае от стабилност на държавата и стабилност на правителството, за да може да работи и да решава проблемите на хората. Време е да изберем Цецка Цачева и Пламен Манушев за президент и вицепрезидент, за да гарантираме пълна стабилност в страната.
 
Това заяви председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов по време на среща с жители на Драгоман. „Политическите ни опоненти нямат аргументи, нямат решения за проблемите на хората. Ние няма да падаме на тяхното ниво, а ще работим за хората, за развитието на бизнеса, за реализирането на проекти, които да направят по-добър живота на всички български граждани“, каза още Цветанов.

Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ бе категоричен, че Цецка Цачева освен първата жена председател на Народното събрание, ще бъде и първата жена президент на България. „Цецка Цачева и Пламен Манушев заслужават доверието на всички български граждани, затова на 6-ти ноември трябва да изберем номер 17 в бюлетината“, заяви той.  Цветан Цветанов призова всички структури на партията в цялата страна да положат максимални усилия, да убедят максимален брой български граждани да подкрепят Цачева и Манушев, за да бъдат избрани за президент и за вицепрезидент на България още на първи тур.

Кметът на Драгоман Андрей Иванов също призова съгражданите си да дадат своята подкрепа за Цецка Цачева и Пламен Манушев. Иванов каза още, че община Драгоман ще работи убедително за избирането им. Кметът изрази увереност, че Цачева и Манушев ще бъдат достойна президентска двойка и истински обединител на нацията.

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3612 |10.10.2016 Цветанов в Сливница: Цецка Цачева ще бъде първата жена президент на България . 0| 3607 |10.10.2016 Цветан Цветанов: Спечелването на президентските избори ще гарантира стабилността в страната . 0| 3352 |09.10.2016 Цачева, Манушев, Цветанов ще посетят София област

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads