Реклама / Ads
0| 3442 |10.10.2016 Президентски избори 2016

Цецка Цачева в Драгоман: Ще работя за стабилност и обединение на нацията

.
Моля за подкрепата Ви и гарантирам, че няма да предам Вашето доверие. Ще се старая да бъда истински обединител на нацията и достоен президент. Това заяви кандидатът на ГЕРБ за президент Цецка Цачева пред жители на Драгоман. „Ще водя диалог с всички институции, за да работим заедно в интерес на всички граждани. Време е всички заедно да се погрижим за стабилността на държавата, за сигурността на нашите деца и родители, за доходите, за здравеопазването, за образованието“, подчерта Цачева.
 
По думите й,  новата спортна зала в Драгоман е емблема на силата на ГЕРБ и на работата на правителството на Бойко Борисов. „Но тази зала не е само за тези, които ни подкрепят, а за всички граждани на Драгоман. Само когато сме заедно, когато поддържаме диалога с граждани, ще успеем“, посочи Цецка Цачева.

Кандидатът за вицепрезидент вицеадмирал Пламен Манушев заяви, че за него е чест да бъде в Драгоман, където българската армия е отбелязала славна победа. „25-ти Драгомански полк е един от най-славните в българската армия. Трябва да се гордеем и да помним успехите на нашите войни“, подчерта Манушев. Вицеадмиралът призова жителите на Драгоман да подкрепят него и Цецка Цачева за президент и вицепрезидент на България. „Зад нас е силният отбор на ГЕРБ и всички граждани могат да са сигурни, че ще бъдем достойни президент и вицепрезидент. ГЕРБ пое кормилото на изгубения кораб „България“ и страната ни се върна по подобаващ  начин на европейската и международна сцена. Победата ни е сигурна с председател на Националния предизборен щаб като Цветан Цветанов, с подкрепата на кметовете от ГЕРБ и най-вече на нашите членове и симпатизанти в цялата страна“, заяви Пламен Манушев.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3490 |10.10.2016 Цветанов в Драгоман: Политическите ни опоненти нямат аргументи. Цачева ще бъде достоен президент . 0| 3778 |10.10.2016 Цецка Цачева в Сливница: Ще бъда достоен обединител на нацията . 0| 3612 |10.10.2016 Цветанов в Сливница: Цецка Цачева ще бъде първата жена президент на България

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads