Реклама / Ads
0| 3646 |10.10.2016 Президентски избори 2016

Цачева в Костенец: Искам доверието на всички български граждани, за да намираме заедно правилните решения

.
Ще говорим честно и открито с всички български граждани по всяко време. Това заяви кандидатът на ГЕРБ за президент на Република България по време на среща с жители на Костенец.
 

“Искам доверието на всички български граждани – млади и не толкова млади. Искаме доверието на нашите родители, колеги, приятели. Искам хората от всички етноси и вероизповедания да повярват в мен. Време е да разберем с дребните крамоли между партиите и да намираме верните решения  в интерес на гражданите“, категорична бе Цачева. Кандидатът на ГЕРБ за президент  бе категорична, че нейн основен приоритет е единението на нацията. „Аз ще бъда президент на всички български граждани, затова искам подкрепата на всеки един от вас“, заяви Цачева.

 

Кандидатът на ГЕРБ за президент заяви, че Народното събрание и правителството на Бойко Борисов работят в условията на стабилност. По думите й, така местната власт има възможност да реализира проекти, да насърчава предприемачеството и инвестициите. „Водещ принцип в работата ми ще бъде да се чувам аргументите на всеки политик, на всеки гражданин. Разбира се, ще се вслушвам в различното мнение и на сегашните ни политически опоненти в случаите, в които трябва да се отстояват правилните решения в интерес на българските граждани. Всички институции са призвани да пазят интереса на българския народ“, посочи Цецка Цачева. Цачева пое ангажимент пред жителите на Костенец, че с кандидата за вицепрезидент Пламен Манушев ще работят в интерес на българските граждани и ще оправдават доверието им всеки ден със своята дейност.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4886 |10.10.2016 Цачева усетила по време на перестройката, че соцрежимът куца . 3| 4831 |08.10.2016 Робърт де Ниро: Искам да ударя Тръмп в лицето . 3| 3888 |05.10.2016 Караянчева: Цачева е много подготвен кандидат за президент

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads