Реклама / Ads
0| 3828 |10.10.2016 Президентски избори 2016

Цветанов в Долна баня: Цачева и Манушев - гарант за стабилността на България

.
Долна баня
Както ГЕРБ и правителството на Бойко Борисов работят за стабилността на страната, така ще го правят и Цецка Цачева и Пламен Манушев. Уверен съм, че те двамата са най-способната кандидат-президентска двойка и ще бъдат достойни обединители на нацията. Това заяви председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов пред жителите на Долна баня.
 
„Долна баня се промени за три мандата, когато вие гражданите назначихте Владо Джамбазов за кмет. България започна да се променя, когато гражданите назначиха ГЕРБ в управлението на страната. Убеден съм, че президентът Цецка Цачева ще е истинският гарант за пълната стабилност на България“, каза Цветан Цветанов.

Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ призова членовете и симпатизантите на ГЕРБ да гласуват активно и да разговарят с максимален брой близки и познати за направеното от партията. „Всички ние трябва да изберем номер 17 в бюлетината, за да може Цецка Цачева и Пламен Манушев да бъдат избрани още на първи тур. Не противопоставянето, а консенсусът и диалогът са решаващи, когато се работи за гражданите. Затова на 6-ти ноември гласувайте разумно и направете правилния избор. ГЕРБ винаги се ръководи от интересите на гражданите, затова хората ни гласуват доверие вече десет години“, каза още Цветанов.

Според зам.-председателя на ГЕРБ Цецка Цачева никога не е делила партиите  в дейността си като председател на парламента, защото познава добре възможностите, които дава диалогът. „В тази кампания обаче г-жа Цачева е първа сред равни, в лицето на останалите кандидати. Тя заслужава доверието на българските граждaни в най-висока степен“, подчерта Цветанов.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3647 |10.10.2016 Цачева в Костенец: Искам доверието на всички български граждани, за да намираме заедно правилните решения . 0| 3392 |10.10.2016 Цветанов в Костенец: Промяната тук може да започне с подкрепа за Цачева и Манушев . 0| 3648 |10.10.2016 Цецка Цачева в Ихтиман: Моя лична кауза ще бъде обединението на нацията

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads