Реклама / Ads
0| 3456 |11.10.2016 Президентски избори 2016

Цачева: Популяризирането на възможностите за инвестиции в Северозапада ще са част от моята дейност

.
С отпуснатите 21 милиона лева за ремонта на пътната отсечка Ружинци-Димово-Видин още една част от Северозападна България вече е по-достъпна и може да попадне в полезрението на инвеститорите. Това заяви кметът на Димово Лозан Лозанов по време на работна среща, която проведе, заедно с кандидатите на ГЕРБ за президент и вицепрезидент Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев и с председателя на Националния предизборен щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов.
 

От името на жителите на община Димово Лозан Лозанов благодари за отпуснатите от правителството на Бойко Борисов 2 млрд. за ремонт на булеварда в Димово. „Булевардът беше доведен до такова състояние от предходното управление на Общината, че по него не можеше да се мине, след проваления проект за воден цикъл на Димово“, обясни Лозанов.

 

Областният координатор на ГЕРБ във Видин и народен представител Владимир Тошев допълни, че в момента се ремонтира и пътната отсечка Добри Дол – Тополовец, за което правителството е отпуснало 6 милиона лева.

 

Кандидатът на ГЕРБ за президент Цецка Цачева заяви, че политиките за развитие на Северозападна България ще заемат сериозна част в работата й в президентството. Цачева посочи още, че при всеки удобен случай, по време на всички международни срещи, които ще провежда, ще представя възможностите за инвестиции в Северозапада.

 

От своя страна, кандидатът за вицепрезидент на ГЕРБ вицеадмирал Пламен Манушев подчерта, че Северозападна България безспорно е една от най-красивите части от България. „Трябва да бъдат положени всички усилия, за да се спре обезлюдяването на региона, да се възраждат културните традиции и историческия туризъм“, посочи Манушев. Той обясни още,  че ще полага усилия като вицепрезидент за популяризиране на възможностите за инвестиции във всички сфери в Северозападна България.

 

Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов заяви по време на срещата, че правителството на Бойко Борисов отделя специално внимание на проблемите на жителите на Северозападна България.  „Ангажимент на премиера Бойко Борисов и на съответните ресорни министри от правителството е действително Северозападна България да получи необходимото уважение. Трябва да създадем нормални условия за бизнеса, за да се инвестира в региона. Това се изразява чрез осигуряване на финансов ресурс, с който да се подобри инфраструктурата в Северозапада“, категоричен бе Цветанов. По думите му, добрата инфраструктура е важно условие за привличане на инвестиции навсякъде в страната.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3321 |10.10.2016 Цецка Цачева: Моя основна цел е единението на българската нация . 0| 3766 |09.10.2016 Цецка Цачева: Ще съм президент на разочарованите . 0| 3299 |07.10.2016 Цачева: Няма по-важен въпрос от сигурността и справянето с мигрантския поток

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads