Реклама / Ads
0| 3579 |11.10.2016 Президентски избори 2016

Цачева в Грамада: Границите на България са добре охранявани

.
Образованието и квалификацията на младите хора ще бъдат един от основните ми приоритети като президент на България. Tова заяви кандидатът на ГЕРБ за президент Цецка Цачева по време на среща с жители на Грамада, област Видин.
 

“Младите хора трябва да бъдат образовани, да бъдат квалифицирани, защото нужда от такива кадри имаме във всички сфери на икономиката. За да дойдат инвеститори и да бъдат разкрити нови работни места, те имат нужда точно от квалифицирани хора“, каза още Цачева. Тя припомни пред жителите на Грамада, че е живяла и отраснала в Плевен, но познава съвсем от близо проблемите и на най-малките населени места в Северозападна България. „Като президент ще настоявам пред правителството, пред всички министри и пред парламента, че решаването на проблемите на хората от Северозапада трябва да бъдат постоянно на дневен ред. Хората от региона обаче също трябва да ни помагат. Заедно трябва да съхраним историята и културата си, да развием региона си. На всички международни срещи в чужбина и в България, винаги съм отстоявала на висок глас, че България има уникална земя, чиста природа и уникални водни ресурси. Ще продължа да бъда  говорител за възможностите, които предлага Северозападна България за инвестиции“, категорична бе Цецка Цачева.

 

Цачева подчерта, че заедно с вицепрезидента Пламен Манушев, който е истински патриот и родолюбец, ще работят на първо място за единство на българската нация. „Ние получихме подкрепата от истинската народна партия ГЕРБ и от нашия председател Бойко Борисов, но ние ще бъдем президент и вицепрезидент на всички български граждани, затова протягаме ръка да получим доверието ви. Основата, върху която стъпваме, са новите площади, пътища, пречиствателни станции, училища и детски градини, изградени от правителството на Бойко Борисов. Но има още много работа, за да стане България такава каквато я искаме“, каза тя. По думите й, за да се случи това обаче, страната ни трябва да бъде стабилна. „Докато партиите се карат, институциите не могат да работят в интерес на гражданите. Ние ще работим за сигурност във всички сфери на живота на гражданите, за сигурни граници. Опонентите ни се заиграват със страховете на хората, затова съм длъжна да заявя, че границите на България се охраняват по най-добрия начин и всичко друго са спекулации. За да живеем сигурно, трябва и работа, за да изучим децата си, да помагаме на родителите си и да развиваме регионите си. За да имаме тези гаранции е нужен и независим, справедлив и  работещ сигурен съд, за какъвто ще настоявам“, подчерта кандидатът на ГЕРБ за президент на България.

 

Кандидатът на ГЕРБ за вицепрезидент Пламен Манушев поздрави жителите на Грамада и ги призова като  наследници  на славни мъже и бойци да направят правилния избор на 6-ти ноември с номер 17 в бюлетината. „Нека заедно да изберем първата жена президент на България. Цецка Цачева е най-подготвеният кандидат, който има всички качества да заеме този висок пост в държавата“, заяви вицеадмирал Манушев.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3310 |11.10.2016 Цветанов в Грамада: Противопоставяме се на популизма с нашата работа . 0| 3463 |11.10.2016 Цачева: Популяризирането на възможностите за инвестиции в Северозапада ще са част от моята дейност . 0| 8351 |11.10.2016 Илияна Йотова: Не може Цачева от разединител да стане обединител

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads