Реклама / Ads
0| 3142 |11.10.2016 Президентски избори 2016

Д-р Христо Грудев от ГЕРБ: Тръгваме към 11-та изборна победа

.
„ГЕРБ ще спечели изборите и този път ние ще запишем заедно 11-та победа на партията като изберем за президент Цецка Цачева”. С тези думи народният представител от ГЕРБ д-р Христо Грудев даде символичното начало на предизборната кампания за президент и вицепрезидент на България в Карлово. Той заедно с представителите на предизборния щаб на партията в града проведоха среща с жители на общината.
 

Д-р Грудев подчерта, че Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев са най-подготвената президентска двойка в страната. „Те са умерени хора със знания и умения, те са подготвени и компетентни и за това тръгваме за 11-та поредна победа”, заяви народният представител. Думите му бяха подкрепени и от председателя на предизборния щаб на ГЕРБ – Карлово Доньо Тодоров. Той заяви, че ГЕРБ ще продължава да работи в интерес на гражданите, за да бъде осигурена стабилността и сигурността в държавата.

 

„За да се случи това обаче гражданите на България трябва да изберат за президент Цецка Цачева. С този държавен глава и министър – председател Бойко Борисов ще бъде осигурено националното единство“, бе категоричен Доньо Тодоров. От трибуната той, организационният секретар на ГЕРБ-Карлово Сребра Атанасова и кметът на Баня от ГЕРБ Стамен Гешев също дадоха  заявка за победа на вота за държавен глава. В тяхна подкрепа  говори и общинският ръководител на ГЕРБ - Карлово Данка Люртова. Тя направи кратка ретроспекция на победите на партията. Данка Люртова спомена изборите през 2009 година, мина през безспорната победа през 2011-а и завърши с безпрецедентния вот през 2015-а, когато ГЕРБ Карлово спечели най-много кметски места в общината.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 7588 |20.06.2022 Политологът Тончо Краевски: Провал на ПП ще върне електорат на ”Демократична България” . 1| 2810 |05.10.2021 Красен Станчев: Ще има политически последици за партии от ”Досиетата Пандора” . 0| 7458 |08.11.2016 Кандидатът на ГЕРБ за президент Цецка Цачева ще се срещне със служители на предприятие в София . 0| 7688 |08.11.2016 Владимир Тошев, ГЕРБ - Видин: Не можем да позволим езика на омразата да бъде водещ там, където трябва да говорим за политики

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads