Реклама / Ads
0| 3466 |11.10.2016 Президентски избори 2016

Цветанов в с. Бойница: С двойката на ГЕРБ ще се противопоставим на популизма и омразата

.
Правителството на Бойко Борисов реализира политики, ориентирани преди всичко към гражданите. Това е възможно само при стабилна ситуация в държавата, в която правителството може да работи с общините за осъществяването на добрите управленски политики. Това каза председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов пред жители на село Бойница, община Бойница.
 
Като пример Цветанов посочи успешните резултати в община Бойница под ръководството на кмета от ГЕРБ Анета Генчева. Той даде за пример ремонтираните улици, обновеното читалище и редица други реализирани проекти. „Доверието се гради ежедневно и ние от ГЕРБ знаем това най-добре, защото сме до хората преди изборите, по време на кампаниите и след изборите“, подчерта зам.-председателят на ГЕРБ. Той посочи, че в периодът 2013-2014 г. България е загубила доверието на Брюксел и спрените еврофондове са се отразили върху живота на хората. Цветан Цветанов посочи, че са в този период са били спрени редица проекти за пречиствателни станции, водопроводи, ремонти на пътища и много други.

„С много усилия г-жа Цачева наложи диалога и баланса като водещи в работата на парламента. Вицеадмирал Манушев е достоен български военен, но и политик, който знае как се вземат правилните решения. С избирането на президентската двойка на ГЕРБ заедно ще се противопоставим на популизма и омразата. На 6-ти ноември гласувайте за Цецка Цачева и Пламен Манушев, за да гарантираме стабилността в страната, евроатлантическата посока на България и работата на институциите в интерес на гражданите“, призова Цветанов жителите на Бойница.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3302 |11.10.2016 Цветанов: Президентските избори ще бъдат оценка за работата на правителството . 0| 3309 |11.10.2016 Цветанов в Грамада: Противопоставяме се на популизма с нашата работа . 0| 3826 |10.10.2016 Цветанов в Долна баня: Цачева и Манушев - гарант за стабилността на България

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads