Реклама / Ads
0| 3980 |12.10.2016 Президентски избори 2016

Цачева в Монтана: Ще работя за качествено образование и за повече възможности за развитие на младите хора

.
За да имаме добри заплати и нови работни места, са нужни подготвени кадри. Затова като президент ще работя за повече възможности за всички млади хора, за качествено образование. Това заяви кандидатът на ГЕРБ за президент Цецка Цачева по време на среща с работниците от фирма за велосипеди „Крос“ ООД в Монтана.
 

„Ние ще насърчаваме подготовката на младите хора. Положителна стъпка в тази посока е въвеждането на дуалната система в образованието, при която младежите ще могат да учат и едновременно да практикуват. И така да са реално подготвени за професията, която изберат. Това ще привлече още повече инвеститори и ще даде възможности за разкриване на нови работни места“, подчерта Цачева. Кандидатът на ГЕРБ за президент призова хората от Монтана да не се поддават на политическата апатия и подчерта, че всичко зависи от тях, защото с труд и упорство няма непостижими неща.

Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов призова работниците от фирма „Крос“ да подкрепят Цецка Цачева и Пламен Манушев за президент и за вицепрезидент на България, заради качествата, които са показали през всички години от житейското си развитие. „Цецка Цачева ще бъде първата жена президент. Тя ще бъде успешен президент.  Запомнете, че негласуването намалява избирателната активност  и тогава някой друг ще взима решенията за вашето бъдеще вместо вас“, каза още Цветанов.

Кандидатът на ГЕРБ за вицепрезидент Пламен Манушев призова за единство сред всички български граждани и подчерта, че по само този начин, може да бъде гарантира стабилността на държавата. „Гласувайте с номер 17 в бюлетината, за да може България да продължи по евроатлантическия път, по който е поела“, каза вицеадмирал Манушев.

Народният представител от ГЕБР-Монтана Десислава Атанасова също подкрепи кандидат-президентската двойка Цачева-Манушев. Тя каза пред работниците от „Крос“, че като депутат от региона вече е изпълнила повече от половината ангажименти, които е поела по време на предизборната кампания за парламент. „Аз съм днес при вас за пореден път и мога да ви гледам в очите, защото всичко, което съм обещала за Монтана, се случва. Гласувайте, за да имаме бъдеще, сигурност, справедливи доходи, спокойствие в държавата“, посочи още Десислава Атанасова.

След срещата с работниците, Цецка Цачева беше спряна от Бисерка Боянова от село Дълги дел. Жената благодари на Цачева затова, че при големите наводнения през 2014 г. в Монтанско Цецка Цачева лично е помагала при почистването на къщата й в Дълги дел. Цачева си спомни как след наводненията, въпреки стартиралата предизборна кампания, е била близко до жителите на Дълги дел след природното бедствие и е помагала за почистването на домовете на хората, заедно с Десислава Атанасова, Цветан Цветанов, Ивайло Московски и с всички останали кандидати за народни представители през 2014 година.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3654 |12.10.2016 Цачева в Лом: С вицеадмирал Пламен Манушев ще работим в диалог с всички институции в страната . 0| 3364 |12.10.2016 Цветанов в Лом: Избирането на Цачева и Манушев ще гарантира стабилността на страната . 0| 3903 |11.10.2016 Цачева във Видин: Нацията има нужда от единство, искаме доверието на всички български граждани

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads