Реклама / Ads
0| 3910 |12.10.2016 Президентски избори 2016

Цачева в Бяла Слатина: Стабилността в държавата трябва да се запази, за да има инвестиции в Северозапада

.
Имаме нужда да запазим стабилността и сигурността в държавата, за да има инвестиции, да се разкриват нови работни места и да се развиват предприятията. Това каза кандидатът на ГЕРБ за президент Цецка Цачева по време на среща в Бяла Слатина с работниците от фирма „Селебра“ ООД, която се занимава с производство на облека.
 

 “Нашата кампания е открита – ние се срещаме с хората лице в лице. Проблемите на Северозападна България са ми пределно известни, защото съм родена и израснала в Плевен. Ние с вицеадмирал Пламен Манушев разчитаме на доверието на всички български граждани“, обясни Цачева. Тя бе категорична, че в сложната международна обстановка е важно България да запази своята стабилност. „С вицеадмирал Манушев имаме натрупан опит, знаем какво означава да се води диалог. Аз доказах, че мога да ръководя парламента с търпение, за да имаме една работеща институция. Пламен Манушев е бивш военен, политик и голям родолюбец. Ние сме силен екип, с разумни идеи за бъдещето на България. Затова искаме да призовем всеки българин, независимо дали живее в страната ни или в чужбина, да ни гласува доверие. Ще работим за всички български граждани с търпението и усилията, с което сме го правили на досегашните си отговорни постове“, заяви Цецка Цачева. Според кандидата на ГЕРБ за президент, когато политиците се карат помежду си, работата в държавата не върви и страдат гражданите. „Нека да бъдем единни, защото нацията ни има нужда от единство. Когато не сме се делили, България е имала своите най-добри постижения. Нека работим за добрия облик на страната ни в региона, в Европа и в света“, призова присъстващите Цецка Цачева.

 

Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов призова работещите в предприятието да подкрепят кандидат-президентската двойка на ГЕРБ с номер 17 в бюлетината. „Искаме подкрепата ви, за да докажем, че правителството на Бойко Борисов полага максимални усилия държавата да бъде стабилна. Вие назначихте кмета на Бяла Слатина Иво Цветков, вие ще назначите Цецка Цачева и Пламен Манушев за президент и за вицепрезидент“, заяви Цветанов. По думите му, в момента от 14  многофамилни жилищни сгради в Бяла Слатина шест вече се санират.

 

„Правителството на Бойко Борисов ще осигурява 1 млрд. лв. от бюджета на година, за да направи всичко необходимо за подобряване на енергийната ефективност в страната. Това може да стане само при работещо правителство и политическа стабилност. Можем да го постигнем, когато всички обединим усилията си и изберем номер 17 в бюлетината за Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев“, обясни още Цветан Цветанов.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 7589 |20.06.2022 Политологът Тончо Краевски: Провал на ПП ще върне електорат на ”Демократична България” . 1| 2812 |05.10.2021 Красен Станчев: Ще има политически последици за партии от ”Досиетата Пандора” . 0| 7458 |08.11.2016 Кандидатът на ГЕРБ за президент Цецка Цачева ще се срещне със служители на предприятие в София . 0| 7688 |08.11.2016 Владимир Тошев, ГЕРБ - Видин: Не можем да позволим езика на омразата да бъде водещ там, където трябва да говорим за политики

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads