Реклама / Ads
0| 3342 |12.10.2016 Президентски избори 2016

Цачева: С вицеадмирал Манушев ще работим за бъдещето на България като фактор на стабилност в Европа

.
Аз и вицеадмирал Пламен Манушев сме едни от вас и искаме да работим заедно за бъдещето на България. Това заяви кандидатът на ГЕРБ за президент Цецка Цачева пред жители на Бяла Слатина. „България трябва да остане фактор на сигурност и стабилност в региона и в Европа. Тази сигурност е важна и за всички нас, за децата и за родителите ни, за домовете ни.
 

Само когато сме единни, нацията ни може да бъде стабилна“, каза Цачева. Кандидатът на ГЕРБ подчерта, че държавата се променя с всеки изминал ден, благодарение на успешните кметове и благодарение на правителството на Бойко Борисов. „Помните какво беше при Орешарски – институциите не работеха, всичко беше несигурно, парламентът беше ограден, полицията пазеше депутатите, а не домовете на хората. Да не допускаме това да се повтаря и да запазим стабилността в България и евроатлантическата посока на страната ни“, обърна се тя към жителите на Бяла Слатина. Цецка Цачева подчерта, че ще работи с всички институции и единствено в интерес на гражданите.

 

Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов призова хората да подкрепят президентската двойка Цачева-Манушев. „Както през 2015 г. подкрепихте кмета на Бяла Слатина Иво Цветков, на парламентарните избори гласувахте за Красен Кръстев и Петя Аврамова, уверен съм, че сега ще подкрепите и президентската двойка Цецка Цачева и Пламен Манушев. ГЕРБ е истинската народна партия и винаги сме доказвали, че нас ни интересуват преди всичко хората. Гласувайте за допълнителна стабилност на правителството, което осигурява повече приходи, които да отиват в общините. Знаете, че от 14 блока в Бяла Слатина, 6 вече се санират. Да не допускаме повече „експеримента Орешарски“. Единствената алтернатива е ГЕРБ – и за следващата година правителството на Бойко Борисов ще осигури 1 млрд. лв. по програмата за саниране на домовете. Ще има и 223 млн. повече за образование“ , каза още Цветан Цветанов. Зам.-председателят на ГЕРБ посочи, че партията не дели общините на малки и големи и работи за всички български граждани. „Цецка Цачева е един земен човек от народа, като първата жена председател на Народното събрание тя доказа, че ще може да бъде и успешен президент на България“, каза още той.

 

Кандидатът за вицепрезидент Пламен Манушев поздрави жителите на Бяла Слатина и им  благодари, че като наследници на храбрите войни от 35-ти Врачански полк през 1916 г. са участвали в спасяването на Добрич. „Днес имаме възможност да направим нов исторически избор – да изберем първата жена президент на България в лицето на Цецка Цачева, нека всички да участваме в този избори“, призова присъстващите вицеадмирал Пламен Манушев.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3365 |12.10.2016 Цачева и Манушев се срещнаха с Черкаските баби . 0| 3654 |12.10.2016 Цачева в Лом: С вицеадмирал Пламен Манушев ще работим в диалог с всички институции в страната . 0| 3364 |12.10.2016 Цветанов в Лом: Избирането на Цачева и Манушев ще гарантира стабилността на страната

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads