Реклама / Ads
0| 3610 |12.10.2016 Президентски избори 2016

Цачева във Враца: Качественото образование е гарант за силна нация

.
Успявам в това, което правя, защото не деля хората по пол, възраст и произход. За мен всеки човек е ценен като умение и знание. Мога да комуникирам с всички. Това каза кандидатът на ГЕРБ за президент Цецка Цачева пред работещите във фирмата за производство на кранове O.M.S. Saleri в град Враца.
 

„Убедена съм, че можем да имаме по-голямо развитие като нация, ако имаме качествено образование и ако насърчаваме постиженията в сферата на науката“, обясни тя. Цачева бе категорична, че когато се поемат ангажименти, те трябва да се изпълняват. „Искаме подкрепата на всички български граждани, без да делим хората. Ние с Пламен Манушев сме силен екип. Искаме българите да ни ценят по това, което вършим – стореното от ГЕРБ, провежданите от нас политики, са за всички хора, не само за нашите симпатизанти“, обясни още Цецка Цачева.

 

„Радостен съм, че се създават нови работни места във Враца и младите хора могат да останат и да работят тук. Благодаря ви за подкрепата към кмета Калин Каменов, защото няма как да се постигат реални политики за хората, без съвместната работа между местна, законодателна и изпълнителна власт. Нуждаем се отново от подкрепата на всички граждани за Цецка Цачева и Пламен Манушев – следващите президент и вицепрезидент на България“, заяви председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов. Той изрази убеденост в качествата на Цецка Цачева да заеме президентския пост. „Г-жа Цачева заслужава да дадем подкрепата си за нея с номер 17 в бюлетината, защото тя се отнася с хората така, както и преди десет години, преди да влезе в политиката. Нуждаем се от подкрепата на жителите на Враца, за да може Северозападна Бъългария да получи повече средства, осигурени от правителството на Бойко Борисов.  Всички български граждани трябва да подкрепят кандидат-президентската двойка на ГЕРБ, за да не влезе страната ни в спирала на политическа нестабилност“, категоричен беше Цветанов.

 

Кандидатът на ГЕРБ за вицепрезидент Пламен Манушев заяви, че е приятно изненадан от капацитета на това високотехнологично предприятие, което се намира във Враца. „Радвам се, че има млади хора, поели по този път“, обясни той. Според вицеадмирал Манушев няма по-подготвен човек за президент на България от Цецка Цачева. „Нуждаем се като човек от нея – истински, народен, балансиран човек, който да успокои напрежението в държавата, което провокират нашите опоненти. Били сме силни, когато сме бил единни като нация. Това е жизнено важно, за да продължим напред в развитието си като фактор в Европа и в света“, обясни Пламен Манушев.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3344 |12.10.2016 Цачева: С вицеадмирал Манушев ще работим за бъдещето на България като фактор на стабилност в Европа . 0| 3915 |12.10.2016 Цачева в Бяла Слатина: Стабилността в държавата трябва да се запази, за да има инвестиции в Северозапада . 0| 3366 |12.10.2016 Цачева и Манушев се срещнаха с Черкаските баби

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads