Реклама / Ads
0| 4072 |13.10.2016 Президентски избори 2016

ПП ГЕРБ - район ”Сердика” проведе работна среща във връзка с кампанията за президент и вицепрезидент на Република България

.
ПП ГЕРБ - район ”Сердика” проведе работна среща с членовете на структурата, на която присъства и координаторът на 24 МИР на ПП ГЕРБ - София и народен представител Евгения Алексиева.
 
По време на срещата бяха засегнати актуални теми от протичащата в момента предизборна кампания, както и предстоящите събития, които районната организация на ГЕРБ ще провежда през този месец.

"Тези избори са от изключителна важност за стабилността на страната ни, както и за пътя, по който ще поеме България в следващите години. Кандидат-президентската двойка на ГЕРБ Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев са олицетворение на диалога и последователността. На България й е нужен президент, който да е обединител на нацията, да може да защитава българските интереси и да представлява страната ни в международен план. В ГЕРБ доказахме, че можем да носим отговорност и с действията си показваме всекидневно, че ние работим в интерес на гражданите. Единствено г-жа Цачева и вицеадмирал Манушев могат да продължат тази линия.", заяви пред присъстващите Евгения Алексиева.

 

Районният ръководител на ГЕРБ и кмет на район „Сердика“ инж. Тодор Кръстев прочете поздравителен адрес от областния координатор на партията в София и административен секретар Цветомир Паунов, в който той изказва своята лична благодарност и тази на предизборния щаб на ГЕРБ към всички членове на структурата, които се включиха в организацията по провеждане на събитието в зала „Арена Армеец“.

 

Общинският съветник и член на УС на ПП ГЕРБ - Сердика Зафир Зарков призова за активна информационна кампания за предстоящите избори, освен за президент и вицепрезидент, също и за предстоящите частични избори за кмет на район "Младост" в столицата. Според Зарков в "Младост" живеят над 100 000 граждани и района е изключително важен за столицата, тъй като през последните години там са ситуирани много комуникативни обекти и се привличат все повече инвестиции.

"Кандидатът на ГЕРБ за кмет на столичния район „Младост“ Мария Илиева и нейният екип ще намерят баланса между бизнеса и интереса на жителите на квартала. През последните години в "Младост" бяха направени много подобрения както за инфраструктурата, така и за цялостното качество на живот. Затова трябва да положим усилия и да разясним на възможно по-голям брой граждани, че именно Мария Илиева би могла да продължи темпото на развитие в района.", заяви Зарков

Членът на УС в района Елизабет Петрова коментира с присъстващите личните си наблюдения от водената от опонентите на ГЕРБ черна ПР кампания и сподели мнение, че подобно поведение се използва от онези, които нямат аргументирани доводи в подкрепа на своите кандидати.

Предстои районният предизборен щаб на ПП ГЕРБ - Сердика да представи своят календар със събития за оставащите дни от кампанията, като събитията ще са съобразени с постъпилите предложения на членовете на структурата.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3675 |10.10.2016 Народният представител Ирена Соколова проведе приемен ден с жители на „Изток”, общ. Перник . 0| 3244 |10.10.2016 МГЕРБ-Пазарджик ще проведе във Велинград регионалнa aкадемия на тема „Европейски възможности пред българските региони“ . 0| 3352 |07.10.2016 Цветан Цветанов проведе работна среща с председателя на Парламентарната група на Австрийската народна партия Рейнхолд Лопатка

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads