Реклама / Ads
1| 3662 |13.10.2016 Президентски избори 2016

Шушков : България има нужда от промяна! Затова реших да оглавя Инициативния комитет в Благоевград за подкрепа на генерал Румен Радев и Илияна Йотова

.
На пресконференция организирана от председателя на Общинския съвет на БСП Благоевград - Николай Бошкилов, бе представен съставът на Инициативния комитет за подкрепа на генерал Румен Радев и Илияна Йотова. ”Защо избрахме да подкрепим генерал Румен Радев за кандидат президент?
 

За себе си реших, че България има нужда от промяна! Внушават ни, че предстоящите президентски избори са предрешени. Внушават ни, че президентската институция е изпразнена от съдържание. Ние считаме, че България се нуждае от коренна промяна и тази промяна би могла да започне с избора на президент. Генерал Румен Радев не е бил политик, не е бил свързан с политическото статукво през последните години. Той е човек на честта, който е дал клетва за вярност към родината. Човек, който излъчва честност и почтеност. Личност, на която може да се вярва. Това бяха нашите мотиви , които ни подтикнаха да застанем зад кандидат президентската двойка – генерал Румен Радев и Илияна Йотова.” – това заяви на, Николай Шушков - председателят на Инициативния комитет в Благоевград. Той представи по именно всеки един от членовете: ''Аз съм впечатлен, че такива сериозни хора застават зад кандидатурата на генерал Румен Радев и Илияна Йотова в Инициативния комитет на Благоевград и областта. Искам да подчертая, че има и много други сериозни личности в града, които изразиха своите симпатии към генерал Радев. '' – заяви Народният представител от БСП лява България Кристиан Вигенин.

 

"Първо задачата ни трябва да бъде задача максимум- да бъдем първи още на първи тур, но дори това да не се случи със сигурност шансовете на генерал Румен Радев да спечели изборите още на този етап, игзлеждат много сериозни. Вярвам, че това ще бъде един допълнителен стимул към всички, които искат промяна в президенстката институция. Нека всички подкрепят кандидата, който има реален шанс за победа. Генерал Румен Радев е човекът на промяната в тези избори.'' – отбеляза депутатът от Пиринско Кристиан Вигенин.

 

Председателят на Областния съвет на Национално движение Русофили и член на Националния съвет на БСП – Юлиян Гошев, представи декларация, с която Движение Русофили се обявява в подкрепа на кандидатите за президент и вицепрезицент – генерал Радев и Илияна Йотова.  ''Затова призоваваме членовете на НД РУСОФИЛИ и всички наши съмишленици на предстоящите на 6-ти ноември президентски избори, да гласуват за генерал Радев за президент и Илияна Йотова за вицепрезидент на Република България'' – призова на края Юлиян Гошев.

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3118 |13.10.2016 Новаков: „България е без грешка при усвояването на евросредства в кохезионната и земеделска политика за 2015 година“ . 0| 4065 |13.10.2016 ПП ГЕРБ - район ”Сердика” проведе работна среща във връзка с кампанията за президент и вицепрезидент на Република България . 0| 3342 |12.10.2016 Цачева: С вицеадмирал Манушев ще работим за бъдещето на България като фактор на стабилност в Европа

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads