Реклама / Ads
0| 3482 |13.10.2016 Президентски избори 2016

Mария Габриел: Цачева е символ на единния български глас в Брюксел

.
България може да говори на един глас и това винаги е личало, когато Цецка Цачева, като председател на българския парламент, е водила делегации в чужбина. Въпреки че в тези групи има хора от различни партии, Цачева винаги е изразявала единната българска позиция и всички са я подкрепяли. Това заяви ръководителят на българската делегация на ГЕРБ в групата на Европейската народна партия в Европейския парламент и зам.-председател на групата на ЕНП Мария Габриел пред жителите на Тетевен.
 

„Всички от ГЕРБ сме новатори и това се вижда в Европа. Ние представляваме гласа на всички български граждани и сме заслужили тяхното доверие.  С работата си заслужаваме и доверието на Брюксел. Всички врати в Европа, в Европейския парламент и в Европейския съвет се отварят за България само при споменаването на ГЕРБ и името на премиера Бойко Борисов. Цецка Цачева също е много позната в Брюксел и е символ на единния български глас“, каза Мария Габриел.

 

Българският евродепутат подчерта, че благодарение на хора като Цецка Цачева и много други достойни представители на ГЕРБ България е получила своето заслужено място в Европа. „Само преди седмица премиерът Бойко Борисов беше посрещнат лично от върховния представител на външната политика на ЕС Федерика Могерини. Само ден след това в България беше лично комисар Димитрис Аврамопулос
и точно от нашата страна беше даден стартът на новата Европейска агенция по гранична и брегова охрана. Всичко това е признание за усилията на ГЕРБ и на правителството на Бойко Борисов“, заяви още Габриел.

 

В края на срещата Мария Габриел посочи още, че стабилността в България може да бъде  гарантирана от стриктното прилагане на върховенството на закона. “Убедена съм, че кандидат-президентската двойка на ГЕРБ Цецка Цачева и Пламен Манушев олицетворяват това“, заяви още евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3190 |13.10.2016 Мария Габриел: Хармонизацията в събирането и анализа на данни е ключова за опазване здравето на пчелите . 0| 3490 |12.10.2016 Цачева в Монтана: Силата на българската нация е единството . 0| 3496 |12.10.2016 Цачева, Манушев и Цветанов ще посетят област Ловеч

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads