Реклама / Ads
0| 3540 |13.10.2016 Президентски избори 2016

Цачева и Манушев ще посетят област Плевен

.
Цецка Цачева
Кандидатът на ГЕРБ за президент на Република България Цецка Цачева, кандидатът за вицепрезидент Пламен Манушев и председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов ще посетят област Плевен на 14.10.2016 г./петък/. Те ще бъдат придружавани от областния координатор на ГЕРБ в Плевен и народен представител Владислав Николов и евродепутата от ГЕРБ/ЕНП Мария Габриел.
 

В 10:00 часа Цецка Цачева, Пламен Манушев и Цветан Цветанов ще присъстват на фолклорния фестивал „Празник на царевицата“ в Кнежа. Събитието ще се проведе на площад „Пенчо Янкулов“ в града /при лошо време – НЧ „Борба 1896“, ул. „Марин Боев“ 48/. Те ще бъдат придружени от Илийчо Лачовски – кмет на Кнежа.

В 11:30 часа кандидат-президентската двойка на ГЕРБ и председателят на Националния предизборен щаб на партията ще посетят Тръстеник. Те ще поднесат венци пред паметник-костница в памет на загиналите български войни в Първата световна война на площад „България“ в Тръстеник.

В 11:45 часа Цецка Цачева, Пламен Манушев и Цветан Цветанов ще разговарят с жителите на Тръстеник на площад „България“ /при лошо време – в НЧ „Неофит Рилски“/.

В 13:30 часа Цачева, Манушев и Цветанов ще се срещнат с членове и симпатизанти на ГЕРБ в Белене. Събитието ще се проведе в НЧ „Христо Ботев 1892“ на площад „България“ в град Белене. На срещата ще присъства кметът на община Белене Милен Дулев.

В 15:00 часа кандидат-президентската двойка на ГЕРБ и Цветан Цветанов ще посетят град Левски и ще открият един от четирите санирани блокове по Националната програма за енергийна ефективност на обща стойност 3 милиона 150 хил. лева. Събитието ще се проведе на адрес: ул.“Вапцаров“ 42-52,  блок „Ангел Кънчев“.  На мероприятието ще присъства Дочко Дочев – председател на ОбС-Левски.

В 16:15 часа Цецка Цачева, Пламен Манушев и Цветан Цветанов ще бъдат в Пордим. Те ще присъстват на откриването на основно ремонтиран 10 км. път Гривица –Пордим на обща стойност 4 милиона лева.  Цачева, Манушев и Цветанов ще бъдат гости и на фолклорния празник по повод 14-ти октомври –Петковден на площада пред кметството, ул. „Иван Божинов“№1. С тях ще бъде кметът на община Пордим Детелин Василев.

В 17:00 часа кандидат-президентската двойка на ГЕРБ и Цветан Цветанов ще се срещнат с медицинската общност, представители на академичните среди, студенти, научни работници и водещи съсловни организации в зала „Плевен“ на областна администрация Плевен, град Плевен. На срещата ще присъства Мартин Митев – председател на ОбС-Плевен.

В 18:00 часа ПП ГЕРБ ще проведе основното си предизборно мероприятие в град Плевен. В 18:30 часа на площад „Възраждане“ /при лошо време – читалище „Съгласие 1869“, площад „Възраждане“7/ председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов ще представи пред гражданите на Плевен кандидатите на ГЕРБ за президент и вицепрезидент на Република България Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев.

Участници в концерта в Плевен ще бъдат Пламен и Иво, Михаела Маринова и Невена Пейкова от Х фактор, група „Rewind”, Любо Киров, Веселин Маринов, „Българе“, Трио Сопрано и Уникалните гласове.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4901 |10.10.2016 Цачева усетила по време на перестройката, че соцрежимът куца . 0| 3517 |07.10.2016 Жълт код в 9 области заради проливни валежи . 3| 3916 |05.10.2016 Караянчева: Цачева е много подготвен кандидат за президент

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads